ساخت سوله مرغداری

ساخت سوله مرغداری

پرورش طیور یکی از سریع‌ترین و سودآورترین تجارت‌های کشاورزی در سناریوی فعلی بازار جهان است. علاوه بر این، ساخت سوله مرغداری بهترین ایده برای کسانی است که می خواهند یک شغل موفق در تجارت پرورش حیوانات را در دنبال کنند. سوله مرغداری فاکتور بسیار مهمی در صنعت مرغداری است و نحوه ساخت سوله مرغداری سوال رایجی برای تولیدکنندگان است. اساساً محل نگهداری طیور فرآیند اصلی حفظ سلامت، رشد سریع و حداکثر تولید پرندگان شما است. جهت مشاوره و پاسخ به سوالات خود در رابطه با ساخت سوله مرغداری و انواع سازه فلزی می توانید به سایت توسعه سازه و فلز دانیال صنعت مراجعه نمایید.

چگونگی ساخت سوله مرغداری

سوله مرغداری به معنای ساختمان ثابت یا متحرک برای استقرار گله های طیور است که شامل کلیه سطوح پوشیده از سقف از جمله ایوان می باشد. سوله را می توان به بخش های جداگانه تقسیم کرد که هر کدام یک تعداد یا یک نسل را در خود جای می دهند. جوجه های جدید و مرغ های اماده فروش را جدا از یکدیگر نگه دارید. مرغ های رسیده باید در قسمت دیگری نگهداری شود.

نکات ساخت سوله مرغداری

قبل از هر چیز مکان مناسبی را برای ساخت سوله مرغداری خود انتخاب کنید. فضای انتخاب شده باید عاری از انواع صدا و آلودگی باشد. بهتر است زمین انتخاب شده از منطقه مسکونی دور باشد و مطمئن شوید که مکان آرام، ساکت و عاری از شکارچیان است. سوله باید به خوبی به جاده ها متصل باشد. امکانات اولیه مانند آب و برق باید وجود داشته باشد. باید در یک منطقه مرتفع قرار گیرد تا از ورود آب جلوگیری شود. در دسترس بودن نیروی کار ارزان نیز اهمیت دارد.

 

سوله ساخته شده نباید به بازدیدکنندگان خارجی اجازه نزدیک شدن به پرندگان را بدهد. باید امکان تهویه مناسب و فاصله مناسب برای طیور را داشته باشد. اتاق ذخیره تخم مرغ اتاق انبار خوراک، اتاق اداری باید در نزدیکی ورودی قرار گیرد تا حرکت افراد در اطراف سوله به حداقل برسد.

 

کف باید از بتن و عاری از رطوبت باشد فونداسیون خوب از نشت آب به داخل سوله مرغداری جلوگیری می کند. دما، رطوبت نسبی، سطح آمونیاک، جریان هوا، رطوبت بستر باید در حد مطلوب حفظ شود. کف سوله باید از هر طرف مقداری خارج از دیوار کشیده شود تا از مشکلات حمله موش و مار و یا حشرات جونده جلوگیری شود. غذا و وسایل تغذیه را با توجه به تعداد جوجه ها و نیازهای غذایی روزانه آنها در فاصله ای منظم قرار دهید.

سوله دست دوم

روشنایی سوله مرغداری

امکانات روشنایی مناسب ضروری است. نور باید در ارتفاع  مناسب از زمین تامین شود و از سقف معلق باشد. اگر از لامپ های رشته ای استفاده میکنید، فاصله بین لامپ ها یکسان باشد. در مورد چراغ های فلورسنت (چراغ های لوله ای) فاصله باید کمی بیشتر باشد. جهت سوله باید در جهت شرق به غرب باشد تا نور خورشید کافی در داخل سوله تامین شود.

 

ارتفاع از سطح زمین حین ساخت سوله مرغداری

فاصله بین پلتفرم بسته به نوع قفس مورد استفاده حدودا 180 سانتی متر است. ارتفاع کل سوله 7.5 الی  8 متر و عرض 10  الی 11 متر است. این نوع سوله ها تهویه کافی را در کشورهای گرمسیری فراهم می کند. برای اطمینان از اینکه مارها و سایر شکارچیان نمی توانند از زیر به داخل یک لانه نفوذ کنند، مهم است که قفسه 25 سانتی متر از زمین بلند شود. به اندازه ای که جوجه ها اجازه راه رفتن از زیر آن را بدهند. متراژ و اندازه سوله به تعداد پرندگان بستگی دارد.

نکات مهم پیش از ساخت سوله مرغداری 

  • فضای کافی
  • تهویه مناسب
  • سبک بودن سوله
  • حفاظت (در برابر آب و هوا و شکارچیان)
  • حداقل 50 سانتی متر برای هر پرنده توصیه می شود.

مصالح ساخت سوله مرغداری

مواد شیمیایی می توانند از الوارهای تصفیه شده خارج شوند. و جوجه ها به هر چیزی نوک می زنند پس متریال فلز و بتن بهترین مواد مرغداری هستند. سقف سوله  باید از فولاد با کیفیت بالا ساخته شود تا از نفوذ آب جلوگیری کند. سقف مطابق با نیاز مشتری ساخته می‌شود.

اهمیت ساخت سوله مرغداری

دلایل متعددی وجود دارد که چرا مرغ باید سوله ای خوش ساخت داشته باشد. سوله مرغداری که به خوبی ساخته شده است از سیل، باران و آفتاب محافظت می کند. برای محافظت از آنها در برابر شکارچیانی مانند سگ، گربه، مار، پرندگان شکاری، موش صحرایی و دزدها و البته برای جلوگیری از خوردن خوراک جوجه ها توسط موش‌ها و پرندگان و انتقال آن.

بهترین انتخاب برای ساخت سوله مرغداری 

بتن بهترین گزینه کف برای مرغداری است. ایمن است و از ورود شکارچیان نقب به داخل سوله جلوگیری می کند. پس از نصب بتن، نگهداری آن نیز کم است و به راحتی تمیز می شود. و متریال فلز برای دیواره ها بهترین انتخاب جهت ساخت سوله مرغداری است.

ساخت سوله مرغداری

 

مرغداری چگونه کار می کند؟

جوجه ها در ساختارهای بزرگ و باز که به عنوان سوله های رشد یافته شناخته میشوند، پرورش می یابند. یک کشاورز معمولا در یک روزگی پرندگان را از جوجه کشی خریداری می‌کند. یک رشد شامل 5 تا 9 هفته بر اساس میزان رشد جوجه ها طول می‌کشد. اصولا طراحی و ساخت سوله مرغداری همراه با امکانات مجهز به سیستم های مکانیکی برای رساندن خوراک و آب به پرندگان است.

 

اگر قصد راه اندازی کسب و کار مرغداری را دارید به شرکت توسعه سازه و فلز دانیال صنعت به عنوان تولید کنندگان مجرب ساخت سوله مرغداری با کیفیت نگاه کنید. سوله ها و سوله های مرغ ما در یک محیط کنترل شده ایمن و از پیش مهندسی شده و سپس برای مونتاژ و نصب به محل واقعی ارسال می شوند. آنها از فولاد با کیفیت بالا ساخته شده اند و سوله ها دارای قفس های کوچک برای نگهداری مرغ نیز هستند. پانل های دیوار از فولاد جامد و کف از بتن ساخته شده است طراحی به گونه ای است تا تخم مرغ ها در یک تسمه نقاله تخم مرغ بغلتند. شرکت توسعه سازه و فلز دانیال صنعت اندازه، طراحی، چیدمان ساخت سوله مرغداری را مطابق با نیاز مشتری سفارشی انجام می‌دهد. ما به عنوان تولید کننده و متخصص در ساخت سوله مرغداری از نظر استحکام و کیفیت سوله ها شناخته شده هستیم. ما به غیر از سوله های مرغداری، تولید کننده انواع سازه فلزی نیز هستیم.

اندازه استاندارد سوله مرغداری 

عرض سالن مرغداری با طرف باز باید حدود 9 متر و نباید بیش از 12 متر باشد. سوله هایی که عریض تر هستند در هوای گرم تهویه کافی را ارائه نمی کنند. سوله‌های عریض همچنین به تکیه‌گاه‌های داخلی اضافی نیاز دارند که ممکن است با تجهیزات یا حذف کود تداخل ایجاد کند.

ساخت سوله مرغداری