سازنده سوله

سازنده سوله

بی شک نقش یک سازنده سوله در بهبود چهره کشور انکار ناپذیر است، اگرچه ایران به عنوان یک کشور توسعه یافته شناخته می شود، اما کماکان مسیر پر پیچ و خمی برای پیشرفت در این حوزه پیش رو است.
شرکتی که در امر طراحی و ساخت یک سوله فعالیت می کند، باید پس از کسب اطلاعات لازم از مشتری پروسه ساخت آن را آغاز کند، در گام اول طرح های از پیش تعیین شده در اختیار مهندسان قرار گرفته، و در گام دوم اجزای اصلی سازه ساخته می شود.
پس از آن نوبت به فرایند رنگ آمیزی می رسد، این مراحل می توانند با نظر مستقیم مشتری پیشروی داشته باشند، در گام بعدی کلیه اقلام به محل نصب منتقل شده و در آن قسمت مونتاژ می شوند، لازم به ذکر است که کلیه این فرایند تحت نظر مستقیم کارشناسان سازنده سوله انجام می شود.
کارشناسان باید عواملی امنیتی سازه را شناسایی کرده، و آنها را با استاندارد های از پیش تعیین شده تطبیق دهند، از آنجایی که مشتری تسلط زیادی بر کلیه پروژه ندارد، انتخاب یک سازنده سوله معتبر از اهمیت زیادی برخوردار است.

 

تعهدات سازنده سوله در مقابل مشتری

واضح است که یک سازنده در مقابل کارفرمای خود تعهدات بسیاری دارد، برخی از این تعهدات عبارت است از:

  • بازدید میدانی و کسب اطلاعات
  • تکذیب خواسته های غیر معمول
  • داشتن حق انتخاب کارفرما
  • استفاده از متریال با کیفیت
  • کاهش ضایعات

سازنده سوله

بازدید میدانی و کسب اطلاعات

شرکت هایی که در حوزه سوله سازی پیشگام هستند، با تعهدات یک سازنده سوله به خوبی آشنایی دارند، در اولین جلسه معارفه میان سازنده و مشتری، کلیه اطلاعات فنی محل نصب باید از درخواست کننده اخذ شود، مواردی مانند شیب زمین و جنس خاک دارای اهمیت زیادی هستند.
این اطلاعات در نهایت باید در اختیار متخصصان قرار گرفته، و سازگار ترین سوله با آن شرایط طراحی و ساخته شود
در مرحله بعدی پروسه پی یا فونداسیون باید مورد بررسی قرار بگیرند، در برخی از موارد سازنده سوله به تنهایی صفر تا صد فونداسیون را به عهده می گیرد، اما در زمان هایی که مشتری هم در این امر دخیل است، بررسی مجدد آن جزو ضروریات است.

تکذیب خواسته های غیر معمول

یک سازنده سوله معتبر همواره به این نکته واقف است که انجام کلیه خواسته های کارفرما امکان پذیر نیست، چرا که ممکن است برخی از خواسته های وی با استاندارد های از پیش تعیین شده سوله سازی مغایرت داشته باشد، به همین خاطر نباید کیفیت را در برابر خواسته های مشتری زیر پا گذاشت.
در چنین شرایطی، سازنده باید مخالفت کرده و علاوه بر بیان دلایل مخالفت خود، راهکار های جدیدی را ارائه دهد، با انجام این کار سازنده سوله به مشتری حق انتخاب می دهد، فارغ از چنین مواردی، حق انتخاب مقوله ای است که همواره باید میان درخواست کننده و انجام دهنده وجود داشته باشد.

داشتن حق انتخاب کارفرما

همانطور که در مطالب فوق ذکر شد، داشتن حق انتخاب برای مشتری ضروری است، برای جریان سازی این فرایند، پیشنهاد می شود سازنده سوله در ابتدا چند طرح پیشنهادی را در اختیار مشتری قرار دهد و در کلیه اموری که مشتری می تواند نقش داشته باشد نظرات وی را مطابق بر نظر کارشناسان بر پروژه اعمال کند.
در چنین شرایطی، علاوه بر کسب رضایت مشتری، سازنده سوله نتایجی همچون ارتقای سطح کیفیتی حرفه خود را به همراه خواهد داشت.

استفاده از بهترین متریال

واضح است که هر سازنده ای تعهد دارد در هنگام انجام یک پروژه صنعتی، از بهترین متریال های موجود در بازار استفاده کرده، و سود منصفانه ای را برای خود برداشت کند، چرا که استفاده از متریال نامرغوب و اعمال سود های کلان، بر خلاف تعهدات یک سازنده معتبر است.
علاوه بر آن می تواند منجر به نارضایتی مشتری، و کاهش سطح حرفه ای سازنده شود، در واقع استفاده از متریال مرغوب امری است که می تواند برای هر دو شخصیت مفید واقع شود چرا که برای یک طرف کیفیت، و برای طرف دیگر اعتبار را به ارمغان می آورد.

سازنده سوله

کاهش ضایعات

آخرین تعهدی که یک مجموعه می توان نسبت به کارفرما داشته باشد، استفاده بهینه از مواد اولیه موجود و کاهش ضایعات دریافتی است.
اصلی ترین ماده به کار رفته در یک سوله صنعتی فولاد است، فولاد علاوه بر آن که ماده ارزشمندی است می تواند در کاهش یا افزایش بهای تمام شده سوله تاثیر فوق العاده ای داشته باشد.
یک سازنده حرفه ای با کمک گرفتن از مهندسان مجرب، باید به نقشه بهینه ساخت دست پیدا کرده، و پس از بررسی تمام جوانب اقدام به ساخت سوله کند.
لازم به ذکر است که ثبت تمامی این اطلاعات و در میان گذاشتن آن با درخواست کننده، می تواند اعتماد میان دو طرف را افزایش دهد.

 

وظایف مشتری در مقابل سازنده سوله

در مطالب کلیه تعهدات یک سازنده سوله را مورد بررسی قرار دادیم، حال نوبت به آن رسیده که وظایف کارفرما را تجزیه و تحلیل کنیم، چرا که به دست آوردن یک سازه با کیفیت مستلزم همکاری دو طرف است.
برخی از اصلی ترین وظایفی که یک کارفرما می تواند داشته باشد عبارت است از:

  • فراهم کردن مقدمات استارت یک پروژه
  • نهایی سازی پروسه فونداسیون
  • پیگیری عوامل قانونی و کسب مجوز ها
  • وفاداری به تعهدات مالی
  • هماهنگ بودن با سازنده و همکاری همه جانبه

 

اصلی ترین دغدغه یک سازنده سوله

بدون شک یکی از اصلی ترین دغدغه های یک سازنده سوله، نوسانات حاکم بر بازار است، این نوسانات می توانند در نهایت می توانند منجر به کسب زیان برای سازنده یا درخواست کننده شوند.
بر طبق یک بررسی کلی می توان گفت که پروسه ساخت یک سوله زمانی قريب بر 100 روز را می طلبد، که در این مدت ثابت ماندن نرخ اقلام اولیه امری نادر است‌، در چنین شرایطی، سازنده باید بتواند با پیش بینی کاهش یا افزایش قیمت اقلام مصرفی، احتمال اعمال زیان را به حداقل برساند.

سازنده سوله

اهمیت نقش سازنده سوله

برای به دست آوردن یک سوله با کیفیت، لازم است تعاملات میان سازنده سوله و کارفرما، در بالاترین سطح ممکن قرار بگیرد، برای کسب این حد کیفیتی، لازم است هر دو شخصیت به وظایف محول شده به خوبی عمل کنند‌.
ساخت و نصب سازه، انجام فرایند های زیرساختی، تهیه نقشه و غیره از جمله وظایف یک تولید کننده است، در مقابل درخواست کننده نیز باید به مواردی مانند وفادار ماندن به تعهدات مالی و غیر مالی و فراهم کردن شرایط اولیه عمل کند.
واضح است که نقش سازنده سوله در این بخش از اهمیت بیشتری برخوردار است.

 

بهترین سازنده سوله

بهترین سازندگان سوله کسانی هستند که تمامی نکاتی را که بیان شد مدنظر قرار دهند، رعایت تمام نکات ذکر شده، امری است که در کار کمتر سازنده ای مشاهده می شود، چرا که بسیاری از تولید کنندگان به این عوامل توجه زیادی ندارد. احترام به حقوق مشتری و کیفیت کار همیشه توسط بهترین سازنده سوله باید در اولویت باشد.
با افتخار می توان گفت که کلیه موارد ذکر شده، جزو اصول همیشگی مجموعه دانیال صنعت هستند، که این ادعا با مطالعه تاریخچه درخشان این سازنده سوله و بررسی رضایت مشتریان آن اثبات می شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به اطلاعات درج شده در وبسایت مراجعه کرده، و پس از کسب مشاوره از کارشناسان مجرب، درخواست خود را ثبت کنید، رضایت مشتری و کیفیت کار، اولین هدف دانیال صنعت است.

سازنده سوله