اگر سری به بازار سازه های سبک فولادی بزنید، با اقلام زیادی رو به رو خواهید شد که سازه lsf یکی از بهترین و پر کاربرد ترین آنهاست. مزیت های بی شمار این سازه سبب شده است که ساخت اماکنی همچون ساختمان های مسکونی و اداری، هتل ها، مدارس، خانه های ویلایی، دانشگاه ها و غیره از رواج معقولی برخوردار باشد.
متخصصان دخیل در این امور از بنای lsf به عنوان سازه پیش ساخته نیز یاد می کنند، از آنجایی که بخش عظیمی از این نوع پروژه ها در کارخانه ساخته و در همان بخش مونتاژ می شوند، این نام می تواند معقول ترین نام برای سازه های lsf به شمار آید. سازه ال اس اف پس از مونتاژ به محل نصب منتقل شده، و با استفاده از روش هایی مانند پیچ و مهره و یا جوشکاری به یکدیگر منسجم می شوند، به همین خاطر است که پروسه ساخت این اقلام زمان اندکی را می طلبد.
همانطور که در مطالب فوق به آن پرداختیم، عمده کاربرد سازه ال اس اف ساخت بنا های مسکونی است که افراد با توجه به شرایط کاری خود، استفاده های گوناگونی از آنها دارند. برخی از پرطرفدارترین بنا ها و یا تجهیزاتی که می توانند به واسطه سازه های lsf ساخته شوند عبارت است از:
همانند بسیاری از سازه های موجود در بازار، سازه ال اس اف نیز دارای اجزای بخصوصی است که هر کدام شان به شیوه خاصی تعبیه و اجرا می شوند، برخی از برجسته ترین اجزای این حوزه عبارت است از:
اگر کلیه این پروسه به دست یک سازنده ماهر سپرده شود، بی شک محصول نهایی دارای بالاترین سطح کیفیتی خواهد بود. با کمی بررسی خواهید فهمید که پیمانکاران بسیاری در عرصه طراحی و تولید انواع سازه های lsf فعالیت می کنند که یکی از بهترین آنها مجموعه بزرگ دانیال صنعت است.
دانیال صنعت می تواند با مدیریت بهینه صفر تا صد یک پروژه کاری، در نهایت با کیفیت ترین و مقرون به صرفه ترین سازه را به مخاطبان خود ارائه کند.
سیل عظیمی از رضایتمندی مخاطبان و وجود مجوز ها استاندارد های کاری مختلف از جمله عواملی هستند که می توانند این ادعا را به اثبات برسانند. اگر قصد ساخت یک سازه lsf را دارید، دانیال صنعت بهترین گزینه ای است که می تواند به شما یاری رساند، برای کسب اطلاعات بیشتر و همکاری با این مجموعه کافیست به آدرس های ذکر شده در وب سایت مراجعه کنید.
سازه های ال اس اف جزو محدود بناهایی هستند که شالوده شان کم عمق بوده و حداکثر 50 سانتی متر را در بر می گیرند. لازم به ذکر است که علت این محدودیت در وزن اندک این نوع سازه و بهره گیری از آن در تولید ساختمان هایی با طول کم خلاصه می شود. پس از اعمال فرایند فونداسیون اجزایی همچون انکر بولت ها با فواصل از پیش تعیین شده در آن تعبیه شوند، بدین ترتیب فاصله حدودی دیواره ها مشخص می شود.
هنگامی که پروسه کنده کاری فونداسیون و نصب انکر بولت ها به اتمام رسید، دیوار های حمال باید یک به یک تعبیه شوند. بطور کلی دیوار های حمال یا همان باربر فشار جنبی و عمودی سازه را به بخش فونداسیون انتقال داده، و آن را در برابر زلزله، باد و سایر موارد ایمن می سازد. پانل گچی، استاد و تراک اصلی ترین اقلامی هستند که در ترکیبات این دیواره ها به چشم می خورند، علاوه بر آن دو بخش تراک و استاد اعضای عمودی و افقی سازه ال اس اف را نیز تشکیل می دهند. معمولا برای آن که میزان استقامت سازه را در برابر سیل، زلزله و غیره افزایش دهند، اعضایی همچون مهاربند را به بخش نهایی استاد های میانی و قالب ها پیچ کاری می کنند.
سقف سازه lsf جزو اجزایی است که تنوع مطلوبی را به خود اختصاص می دهد، این عضو بسته به شرایط آب و هوایی یک منطقه می تواند به طور مسطح یا شیروانی کارگزاری شود. سیستم تیر ریزی مسطح و خرپا های سقفی جزو متداول ترین پوشش هایی هستند که از آن به عنوان سقف این نوع سازه ها استفاده می شود. تیر های این اعضا معمولا به شکل z و c ساخته شده، و پوشش آنها نیز عموما به شکل پانل های چوبی و گچی است.
پوشش داخلی و خارجی یک سازه lsf بر اساس خواسته یک کارفرما می تواند به دو شکل سنتی و مدرن کارگزاری شود. گچ، چوب، کاشی، پلاستیک و فلز از جمله اقلامی هستند که می توانند این پوشش ها را تشکیل دهند.
دیواره یک سازه lsf اصولا از پانل های گچی ساخته شده است، این پانل ها دارای فضای خالی اضافه ای هستند که اجزایی همچون سیم ها و لوله ها می توانند در آن کارگزاری شوند. به همین خاطر است که سازه های lsf معمولا از سیستم تهویه مناسبی برخوردار هستند. از آنجایی که یکی از علل مهم به کار گیری lsf ها کاهش وزن ساختمان است، می توانید برای کمک به این قاعده از لوله های پی وی سی استفاده کنید. این نوع لوله ها در حین سبک بودن دارای استحکام بالایی هستند.
در این بخش نیز گزینه های متنوعی برای شما وجود دارد، در صورت لزوم می توانید از درب و پنجره های سبکی همچون آلومینیوم یا پی وی سی استفاده کنید. به طور کلی مهمترین مزیتی که در ساختار این نوع درب ها و پنجره ها یافت می شود، مقاومت بالا در برابر حریق است.
به صورت عمده سازه های lsf دارای مزیت هایی هستند که استفاده از آن را برای کارفرمایان به یک ضرورت کاری تبدیل می کنند، برخی از این مزایا عبارت است از:
با اینکه این سازه دارای مزیت های بیشماری است، اما اگر با دقت به ساختار آن دقت کنید، متوجه حضور عیب هایی خواهید شد که چشم پوشی از آنها امکان پذیر نیست، برخی از این معایب عبارت است از :
سازه ال اس اف با دیگر همتایان خود یعنی بنا های بتنی و فولادی، دارای تفاوت هایی است که سبب متمایز شدن آن میگردد، برخی از مهم ترین تفاوت های این عرصه به شرح زیر هستند: