پیمانکار اسکلت فلزی

پیمانکار اسکلت فلزی

پیمانکار اسکلت فلزی با تجربه‌ای بالا در زمینه همکاری در پروژه‌های ساخت و ساز مختلف و معتبر با قیمتی به صرفه برای شما عزیزان؛ جهت مشاوره می‌توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

در این مقاله می‌خواهیم تا به بررسی نقاط ضعف و قوت اسکلت فلزی بپردازیم و روش‌های محاسبه هزینه پیمانکار ساختمان اسکلت فلزی را شرح دهیم. اسکلت فلزی را از پروفیل می‌سازند و جنس اورجینال آن فولاد با یک صدم درصد کربن می‌باشد. در واقع، به مجموعه‌ای از اجزای باربر ساخته‌شده از ورق‌های فلزی، اسکلت فلزی می‌گویند، که این اجزا معمولا به کمک جوش و اتصالات در کنار هم قرار می‌گیرند. امروزه با توجه به مزایای اسکلت فلزی، پیمانکاران زیادی به جایگزینی روش اسکلت بتنی با آن روی آورده‌اند.

اگر شما نیز می‌خواهید پیاده سازی این روش از فونداسیون و استخدام پیمانکار ساختمان را انجام دهید، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید. از نگاهی دیگر فولاد ویژگی ارتجاعی بسیار بالایی دارد. مقاومت قطعات فلزی تقریبا بالا است و به نسبت وزنشان مقاومت بیشتری از سازه های بتنی دارند.

 

مزایای اسکلت فلزی از نظر پیمانکار

پیمانکاران ساختمان اسکلت فلزی می دانند که این اسکلت در مقایسه با اسکلت بتنی وزن کمتری دارد و این سبب کاهش وزن کلی ساختمان می‌شود. این به کنار فولاد ویژگی ارتجاعی بسیار بالایی دارد. مقاومت قطعات فلزی نسبتا بیشتر است و به نسبت وزنشان مقاومت بیشتری از سازه های بتنی دارند.

دقیقا به همین علت می‌باشد که بسیاری از پیمانکاران ساختمان در ساختمان های بزرگ و سوله‌ها تمایل دارند که از اسکلت فلزی استفاده نمایند. همچنین، بسیاری از ساختمان‌هایی که در زمین‌های سست واقع شده‌اند بهتر است از اسکلت فلزی استفاده نمایند. استفاده از اسکلت فلزی در سازه‌های طولانی نیز بسیار موثر است و در مصرف انرژی صرفه جویی می کند.

همچنین فلز تحت استاندارد های خاص در کارخانه‌ های بزرگ تولید می‌شود و این باعث می‌شود تا  سازه‌ ی یکنواخت و مرغوبی ارائه شود. چنین سازه‌ای از کیفیت و دوام بسیار خوبی برخوردار است و در صورت ساخت اصولی توسط پیمانکار، می توان از آن برای طولانی مدت استفاده نمود. با در نظر گرفتن قابلیت ارتجاعی فولاد، قدرت شکل پذیری آن نسبتا بالا است و این باعث می‌شود که بتوانند در برابر نیروها و فشارهای دینامیکی و ضربه‌ای مقاوم باشد و دوام بیاورد.

به طور معمول قطعات فلزی با توجه به نوع جنسشان همگن و پیوسته می‌باشند و در برابر انفجار مقاومت نسبتا بالایی دارند. اگر انفجاری در ساختمان‌های با سازه فلزی اتفاق بیفتد معمولا ساختمان به صورت کامل تخریب نمی‌شود. در این نوع سازه، امکان مقاوم سازی نیز می‌باشد. به جز تمامی این موارد پیاده سازی این نوع اسکلت در مقایسه با اسکلت بتنی بسیار راحت بوده و وقت کمتری صرف اجرای چنین سازه‌ای می‌شود.

پیمانکار اسکلت فلزی

معایب ساختمان با اسکلت فلزی چیست؟

در این بخش به بعضی از عیب‌های اسکلت فلزی با توجه به نظرات مهندسین پیمانکار ساختمان اشاره می‌نماییم. معایب این نوع اسکلت ساختمانی در مقایسه با اسکلت فلزی در ساخت و ساز کمتر می‌باشد. این نوع اسکلت نسبت به دمای خیلی بالا و آتش سوزی مقاوم نبوده و در واقع، این نوع اسکلت در دمای ۶۰۰ درجه سانتی گراد مقاومتش به خطر افتاده و امکان دارد فرو بریزد.

در حقیقت، از معایب دیگر سازه فلزی این می‌باشد که بعضی از عوامل خارجی باعث خوردگی و فساد در فلز می‌شود که این امر سبب کم شدن مقاومت آن می‌شود. از این منظر نگه داری از این نوع سازه‌ها هزینه بیشتری در مقابل سازه‌های بتنی دارد. در بعضی موارد از اتصال جوش استفاده می‌گردد. اگر جوشکاری به درستی انجام نشود و فرد جوشکار مهارت کافی را در این زمینه نداشته باشد می‌تواند سبب از دست رفتن مقاومت سازه بشود. آخرین عیب سازه فلزی از نظر پیمانکار ساختمان این است که این سازه در مقایسه با سازه بتنی یکباره اجرا می‌شود ولی هزینه آن در مقایسه با سازه بتنی نسبتا بالاتر می باشد.

 

قیمت پیمانکار اسکلت فلزی

به طور معمول نرخ‌های مختلفی از طرف پیمانکاران اسکلت فلزی به عنوان حق الزحمه پروژه دریافت می‌شود که در بعضی مواقع به یکدیگر نزدیک بوده اما در بسیاری از موارد بسته به اعتبار و مهارت پیمانکار می تواند اختلافات بسیاری داشته باشد. البته باید این را متذکر شویم که برخی از پیمانکاران نیز به دلیل نداشتن تجربه و آگاهی کامل از شرایط پروژه قیمت‌های نامعقولی را نیز اعلام می‌کنند. در مواقعی که یک پیمانکار حرفه‌ای ابتدا بایستی با توجه به نوع سازه و در نظر گرفتن تمامی جوانب و شرایط پروژه قیمت منصفانه ای را اعلام کند.

قیمت‌گذاری پیمانکار اسکلت فلزی معمولاً به وسیله یکی از سه روش زیر انجام می‌گردد:

1- قیمت پیمانکار اسکلت فلزی بر اساس وزن کیلویی

در این روش استدلال قیمت‌گذاری تناژ خارج شده از کارگاه پیمانکار است. بدین معنی که قیمت ساخت اسکلت فلزی بر اساس آنچه که باسکول خروجی از کارگاه نشان می‌دهد تعیین می‌گردد. به طور معمول در هنگام بستن قرارداد جزئیات کار نظیر وزن سیم برش مصرف شده در تولید اسکلت، رنگ کاری لازم برای جلوگیری از زنگ زدگی اسکلت فلزی، نردبانهای نصب شده، دیان های داخل و غیره نیز لحاظ می شود.

2- تعیین قیمت بر اساس ریز متره

در این روش نیز ملاک قیمت گذاری پیمانکار اسکلت فلزی همان وزن سازه است. منتها در این روش وزن متریال مصرفی با استفاده از باسکول خروجی کارگاه تعیین نمی‌گردد. بلکه با استفاده از روشهای علمی و مهندسی وزن کلی سازه محاسبه می‌شود. در این مواقع جزئیاتی چون وزن جوش، رنگ کاری و غیره در هنگام قرارداد به صورت توافقی بین پیمانکار و کارفرما بسته می‌شود. روش ریز متره گفته می شود که آن را می‌توان به دو صورت دستی و یا با استفاده از کامپیوتر محاسبه نمود.

به این روش دستی با اطلاع از پارامترهایی چون طول، عرض، ارتفاع، ضخامت و وزن مخصوص متریال مصرفی محاسبه می‌شود. ولی در روش کامپیوتری با استفاده از نرم افزارهای امروزی ابتدا اسکلت فلزی شبیه سازی شده و در کنار آن محاسبات کامپیوتری برای رسیدن به وزن سازه انجام می‌گیرد.

3- تعیین قیمت به صورت چکی

این روش بیشتر برای ساختمان سازی‌های با تناژ پایین و یا خرده کاری‌هایی که در کنار پروژه‌های بزرگ انجام می‌شود مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این روش پیمانکار اسکلت فلزی یک برآورد کلی از سازه با در نظر گرفتن زمان اتمام پروژه و همچنین هزینه‌های جانبی دیگر خواهد داشت. در روش پرداخت چکی کل قیمت اعلام شده به صورت یکجا و در قالب یک چک بین کارفرما و پیمانکار قرار می‌گیرد. پیدا کردن پیمانکاران با خصوصیات مذکور دغدغه همیشگی کارفرمایان در این رابطه بوده است. زیرا استخدام پیمانکاران بی تجربه می تواند خسارت‌هایی جبران ناپذیری را وارد نماید.

پیمانکار اسکلت فلزی

ساخت اسکلت فلزی

در پروژه‌ های بزرگ ساخت اسکلت فلزی در کارخانه و در پروژه کوچک اصولا ساخت اسکلت فلزی در محل پروژه انجام می‌شود. ساخت اسکلت فلزی در کارخانه مراحل مختلف و متنوعی دارد که برخی از این مراحل عبارتند از:

  • برش ورق‌ها یا همان تسمه بری مطابق با ابعاد مندرج در نقشه‌‌ ها
  • پخ زنی ورق‌ها در جهت انجام جوش های شیاری و اتصال آن‌ها به یکدیگر جهت ایجاد طول مناسب
  • آماده سازی قالب‌ها و اجرای شاسی، فیکسچرها و جک‌ها جهت مونتاژ قطعات
  • تکمیل جوش‌ها به وسیله دستگاه‌های جوش اتوماتیک زیر پودری، MIG & MAG
  • مونتاژ قطعات با خال جوش در جهت ساخت مقاطع H ، BOX و I
  • سوراخ‌ کاری فلنج‌ها، صفحه ستون‌ها و اتصالات به وسیله دریل رادیال و مگنت
  • مونتاژ ملحقات، قطعات تکمیلی، اتصالات ستون‌ها، تیر های اصلی و فرعی
  • برش استیفنر ها  یا همان سخت کننده ها و اتصالات مربوطه توسط دستگاه  CNC و….

 

استخدام پیمانکار اسکلت فلزی

امروزه اسکلت فلزی به دلیل مزایایی که در مقایسه با اسکلت بتنی دارد، انتخاب اول کارفرمایان در پروژه‌های ساختمانی است. از جمله مزایای اسکلت فلزی می‌توان به قیمت تمام شده کمتر در مقایسه با اسکلت بتنی و همچنین سرعت نصب بالاتر آن اشاره نمود. در کنار این دو مورد استحکام بالای سازه را با استفاده از متریال فراوان نیز نباید فراموش کرد. شرکت‌های پیمانکاری بسیاری برای ساخت اسکلت فلزی وجود دارد با این حال پیاده سازی و اجرای اسکلت ساختمانی از عهده هر کسی بر نمی‌آید و حتما بایستی به دست پیمانکاران با تجربه و دارای سابقه کاری بالا انجام شود.

به همین دلیل می‌باشد که پیدا کردن پیمانکاران با خصوصیات مذکور دغدغه همیشگی کارفرمایان در این رابطه است. زیرا استخدام پیمانکاران بی‌تجربه می تواند خسارت‌هایی جبران ناپذیری را وارد نماید. اگر شما نیز علاقه به شرکت در پروژه‌های ساخت و ساز داشته و از هیچ یک از مراحل کار اطلاعی ندارید، شرکت پیمانکاری ما با قیمت‌های منصفانه و مهارت کاری بالا این اطمینان را به شما می‌دهد که از ابتدا تا زمان اتمام پروژه با آسودگی خاطر در کنار شما خواهد بود.

داشتن سابقه کاری بالا در اجرای پروژه‌های ساختمانی متعدد این تجربه را برای ما فراهم آورده است که توانایی حل تمامی جوانب و شرایط پروژه و حتی موارد پیش بینی نشده را پیدا کنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد می‌توانید از طریق شماره‌های درج شده در سایت با ما تماس حاصل فرمایید.

پیمانکار اسکلت فلزی