مراحل ساخت سوله

مراحل ساخت سوله

در سال های اخیر آمار طراحی و ساخت سوله به طور قابل توجهی افزایش داشته است، چرا که وجود یک سرپناه ایمن و مسقف می تواند کاربرد گسترده ای در عرصه های صنعتی، کشاورزی، ورزشی و غیره داشته باشد.
با این تفاسیر سوله های صنعتی و غیر صنعتی تبدیل به بخش مهمی از اماکن تجاری و غیر تجاری شده اند که حضورشان برای استارت و پایداری پروژه های بسیاری ضروری تلقی می شود.
چگونگی ساخت یک سوله از اهمیت بالایی برخوردار است، چرا که تنها اجرای صحیح صفر تا صد پروسه سوله سازی می تواند کیفیت و کارایی آن سازه را تضمین کند‌.
در ادامه این مطلب قصد داریم کلیه مراحل ساخت یک سوله را بررسی کرده، و با تشریح آنها اطلاعات مفیدی را در اختیارتان قرار دهیم، بی شک مطالعه این محتوا می تواند علاوه بر بالا بردن دانش تان در این زمینه، راهنمای مناسبی برای استارت پروژه کاری تان باشد و مراحل ساخت سوله را برای شما شرح دهد.

 

چگونگی ساخت سوله

واضح است که ساخت یک سازه مسکونی به انجام مراحل ریز و درشت بسیاری وابسته است، در ادامه این مطلب 8 گام اصلی از مراحل ساخت سوله ذکر خواهد شد.

  1. دریافت مشاوره
  2. اخذ مجوز های قانونی
  3. خرید زمین سوله
  4. خاکبرداری و اجرای فونداسیون
  5. نصب سوله
  6. تکمیل تجهیزات ساختمانی
  7. برق و تاسیسات سوله
  8. سیستم های امنیتی سوله

 

دریافت مشاوره

اگرچه بسیاری از درخواست کنندگان ایجاد این نوع سازه از اجرای این مرحله چشم پوشی می کنند، اما اولین گام از مراحل ساخت سوله، ارتباط گرفتن با متخصصین آن حوزه و اعمال تصمیم گیری نهایی است.
حضور یک مشاور خبره می تواند در انجام صحیح مراحل ساخت سازه موثر واقع شده، و شما را در انتخاب صحیح نوع سوله و چگونگی استفاده بهینه از آن یاری رساند.
علاوه بر آن پشت سر گذاشتن مراحل ساخت سوله از لحاظ قانونی و دریافت مجوز های آن امری است که تنها به واسطه یک راهنمای قابل اعتماد امکان پذیر است، بنابراین وجود یک کارشناس در هر صورت می تواند به نفع شما تمام شود‌.
مجموعه بزرگ دانیال صنعت یکی از بزرگترین تولیدکنندگان سازه های سبک و سنگین در سطح کشور است، این تولید کننده می تواند صفر تا صد مراحل ساخت سوله را بر عهده گرفته، و بهترین کارشناسان این حوزه را اختیارتان قرار دهد.
دانیال صنعت بیش از 25 سال سابقه کاری موفق را تحت پوشش خود قرار می دهد، این آمار فوق العاده می‌ تواند مهر تاییدی بر اثبات ادعا های ذکر شده باشد.
اگر شما هم جزو افرادی هستید که ساخت یک سوله استاندارد برایتان در اولویت قرار دارد، می‌ توانید با مراجعه به مجموعه بزرگ دانیال صنعت کیفیت و ایمنی سازه درخواستی تان را تضمین کنید.
برای‌ کسب اطلاعات بیشتر درباره سوله ها و چگونگی ساخت آنها، کافیست به اطلاعات درج شده در وبسایت مراجعه کرده، و پس از دریافت مشاوره از پشتیبانی، همکاری خود را آغاز کنید.

مراحل ساخت سوله

اخذ مجوز های قانونی

همانند سایر سازه های ساختمانی، یک سوله نیز برای طراحی و ساخت به اخذ مجوز های قانونی آن حوزه نیازمند است، لازم به ذکر است که این مجوز ها شامل دو بخش ساخت و بهره برداری هستند‌.
فراموش نکنید که برای استارت این فرایند در ابتدا باید مشخص کنید که تحت نظر کدام ارگان هستید، چرا که شرایط کسب مجوز از هر سازمانی بر اساس قوانین و ضوابط آنها متفاوت است‌.
علاوه بر آن شرایط جغرافیایی ساخت سوله نیز در چینش مراحل قانونی آن بسیار تاثیر گذار است، به طور مثال سوله هایی که قرار است در مناطق شهری ساخته شوند با آن دسته از سازه هایی که در بخش های شهری برپا می شوند مراحل ساخت سوله متفاوتی را از لحاظ قانونی تجربه خواهند کرد.
واضح است که حضور یک مشاور خبره می تواند سبب تسریع انجام این فرایند شود.

خرید زمین سوله

خرید زمین یکی از ابتدایی ترین و مهم ترین مراحل ساخت سوله که باید در هنگام ساخت به آن دقت کنید. بهتر است برای تعیین محل احداث سازه تان عجله نکنید، چرا که تحقیق درباره پارامتر هایی همچون شرایط حمل و نقل، نزدیکی به اماکن تجاری، و امنیت زمین باید به درستی بررسی شوند.
پس از کسب اطلاعات درباره تمامی نکات ذکر شده، می‌ توانید درباره خرید آن زمین تصمیم گیری کنید.

خاکبرداری و اجرای فونداسیون

برای اجرای این عملیات باید در ابتدا وزن خالص سوله و دیواره ها ذکر شده، و میزان مقاومت آنها نیز سنجیده شود، از آنجایی که هر منطقه جغرافیایی دارای جنس خاک بخصوصی است، انجام آزمایشاتی برای تشخیص نوع خاک، میزان مقاومت و نوع فونداسیون آن ضروری است.
معمولا پس از تکمیل آزمایشات نهایی، عملیات تسطیح خاک آغاز می شود، در این پروسه زمین در اختیار باید از هر گونه موانع پاک شده و سطح یکدستی را به کارفرمایان تحویل دهد.
اگر یک زمین به درستی مسطح شود، سازه به دست آمده علاوه بر تراز بودن به مصالح کمتری برای برپایی خود نیاز دارد.
پس از تکمیل خاکبرداری، فونداسیون سوله استارت خواهد خورد، پیمانکاران و شرکت های سوله سازی اشخاصی هستند که می‌ توانند انجام این فرایند را بر عهده بگیرند، به خاطر داشته باشید که اجرای صحیح فونداسیون دارای اهمیت بالایی است، چرا که بروز نقص در این پروسه می‌ تواند موجب کج شدن و ریزش سازه شود.
لازم به ذکر است که عملیات کف سازی سوله نیز می تواند همزمان با خاکبرداری و فونداسیون آن آغاز شود، پیش برد همزمان این سه فرایند می تواند تا حد زیادی در تسریع مراحل ساخت سوله موثر واقع شود.

انتقال سوله به محل نصب

نصب قطعات سوله و انجام ریزه کاری های آن خود در چند مرحله مجزا دسته بندی می‌شود، در ابتدا سوله خریداری شده با رعایت کلیه نکات ایمنی به محل نصب آن منتقل شده، و پس از استقرار در محل عملیات منسجم کردن آن آغاز می شود.
در این مرحله از مراحل ساخت سوله، ستون های سازه باید به واسطه جرثقیل های مخصوص در محل فونداسیون قرار گرفته، و سایر قطعات آن از‌ جمله پرلین ها، بادبند ها و غیره به یکدیگر منسجم شوند.

نصب تجهیزات سوله

پس از استقرار ستون ها و قطعات کلیدی، نوبت به انسجام تجهیزات آن فرا می رسد. در ادامه این مطلب اصلی ترین تجهیزات ساخت یک سوله به ترتیب اولویت نصب آن ذکر می شود.

  1. نصب سقف
  2. دیوار کشی
  3. نصب درب
  4. نصب پنجره
  5. نصب جرثقیل سقفی

نصب سقف

سقف سوله معمولا پوششی فولادی است که بر حسب نوع سازه درخواستی کارفرما نوع و مقدار آن مشخص شده، و به واسطه پیچ و مهره و یا جوشکاری به سوله متصل می شود.
لازم به ذکر است که محل جغرافیایی و شرایط آب و هوایی سوله در تعیین نوع سقف آن بسیار تاثیر گذار است.

مراحل ساخت سوله

دیوار کشی

دیوار کشی سازه ای این چنینی در حین سادگی دارای جزئیات و طبقه بندی بسیاری است، جنس، ابعاد و ضخامت این نوع دیواره ها می تواند بر اساس نوع سوله متفاوت باشد.

نصب درب

عمده درب های موجود در بازار به سه شکل ریلی، لولایی و کرکره ای تولید و عرضه می شوند، لازم به ذکر است که نصب درب دستی یا اتوماتیک بر اساس درخواست کارفرما امکان پذیر است.

نصب پنجره

پنجره های یک سوله اصولا بر روی سقف آن و به شکل نورگیر نصب می شوند، شکل و ابعاد پنجره ها می توانند بر اساس سلیقه کارفرما تعیین شوند.

نصب جرثقیل سقفی

ضرورت نصب جرثقیل سقفی بر اساس نوع کاربری سوله متغیر است، اگر حمل بار های حجیم و سنگین در سازه برای شما ضرورت دارد، حتما باید از یک جرثقیل سقفی استفاده کنید.

 

برق و تاسیسات سوله

حال که سازه ابتدایی شما آماده بهره برداری است، باید نسبت به تعبیه تجهیزات داخلی آن اقدام کنید. برق و تاسیسات سوله از آن دست تجهیزاتی هستند که فارغ از نوع و استفاده کاربری سازه برای تکمیل آن ضروری هستند.
برق، ژنراتور، یو پی اس، و تاسیسات از جمله عناوینی هستند که باید نسبت به نصب و کارگذاری آنها اقدام کنید.

برق

در ابتدا بهتر است میزان مصرف برق تخمین زده شده و انشعابات آن دریافت شود، پس از انجام بررسی های لازم تابلو های اصلی و فرعی برق در سوله نصب شده، و کابل های برق در میان نقاط مشخص شده سازه تعبیه می شود.
پس از تکمیل این پروسه برخی ریزه کاری ها همچون نصب پریز ها و قطعات الکترونیکی باید به اتمام برسند‌.

ژنراتور

استفاده از ژنراتور تنها زمانی ضروری است که استفاده مداوم از برق برای شما دارای اهمیت باشد، در غیر این صورت می توانید از تهیه آن صرف نظر کنید.

یو پی اس

قطع برق در طول روز می تواند علاوه بر تحت تاثیر قرار دادن کارکرد سوله، ضرر هایی را برای آن متحمل شود، یو پی اس می تواند در این مواقع برق اضطراری را تولید کرده و در نویز گیری جریانات الکترونیکی موثر واقع شود.

تاسیسات

تاسیسات مناسب یک سوله با نوع کاربری آن ارتباط مستقیمی دارد، بخشی از آن مربوط به تامین سرمایش یا گرمایش برای انجام پروژه های مختلف است.
گر قصد دارید از یک سوله به عنوان سردخانه و یا اماکن مشابه آن استفاده کنید، باید به فکر نصب تاسیسات اضافه ای باشید.

مراحل ساخت سوله

سیستم های امنیتی سوله

اصولا آخرین مرحله از مراحل ساخت سوله نصب سیستم های امنیتی است. نصب سیستم امنیتی همزمان با تعبیه تاسیسات آن کلید می خورد. دوربین های مدار بسته، دزدگیر ها، و سیستم کنترل تردد از جمله اجزای سیستم های امنیتی یک سوله محسوب می شوند‌.
کم یا زیادی این قطعات به نکاتی همچون ابعاد، امنیت، و درخواست کارفرمایان بستگی دارد.

مراحل ساخت سوله