سوله UBM | قیمت و ساخت سوله قوسی شکل

سوله UBM

در سال 1981 ، یک شرکت آمریکایی به نام MCI برای اولین بار دستگاه های UBM را تولید و به بازار عرضه کرد. در سال 1994 ، نرم افزاری به نام کنترل میکروپروسسور به این دستگاه اضافه شد و به UBM معروف شد. این نوع سوله به عنوان سوله های قوس دار یا (UBM) شناخته می شوند زیرا به نظر می رسد مانند قوس هستند. 

مواد مورد استفاده در سوله UBM  ، ورق گالوانیزه با ضخامت های مختلف است که دارای استحکام و دوام بسیار بالایی هستند. تشکیل ورق های گالوانیزه در دو مرحله با یک فرآیند نورد سرد انجام می شود. دستگاه هایی به نام UBM از این نوع ورق ها به پانل هایی با ابعاد تولید یکسان تبدیل می شوند و در مرحله بعدی ، پانل ها به طور مساوی در کنار یکدیگر قرار می گیرند و از طریق دستگاه های ویژه ای به نام Simer به یکدیگر وصل می شوند.

 

مشخصات فنی سوله UBM

در ساخت سقف سوله UBM  ، فقط ورق گالوانیزه با عرض یک متر و ضخامت حداقل تا 1.5 میلی متر استفاده می شود و از جوشکاری ، پروفیل ، میلگرد و غیره استفاده نمی شود. دهانه سوله UBM می تواند حداقل 10 متر و حداکثر 36 متر باشد.

 ارتفاع بالای قوس یا تاج آنها با توجه به دهانه سوله قوسی و موقعیت جغرافیایی و اقلیمی تعیین می شود. ضخامت ورق مورد استفاده در این سوله ها با توجه به  دهانه سوله تعیین می شود.

سرانجام ، پس از تعیین دهانه و ضخامت ورق مصرف و ارتفاع تاج ، محاسبه میزان بارها توسط مهندس حسابداری تعیین می شود.

 

مراحل ساخت یک سوله UBM

سوله UBM  در مقایسه با سازه هایی مانند سوله های پرتوی ورق و ریخته های خرپایی ارزان تر و اقتصادی تر هستند. این نوع ریخته ها اسکلت ندارند و روند تولید آنها در چندین مرحله توسط دستگاه های تلفن همراه UBM انجام می شود. در طی این عمل ، دستگاهی به نام CSU روی تیلر یا تراکتور نصب می شود. در مرحله بعدی ، نرم افزاری به نام MIS Prosoft اطلاعاتی از جمله طول ، عرض ، ارتفاع ، مرکز ساختار ، میزان برف ، سرعت و مقاومت در برابر باد را دریافت می کند. بر اساس این اطلاعات، دستگاه ذکر شده ساختار کلی ساختار را طراحی می کند و شکل دادن و تولید پانل ها را شروع می کند.

 به خاطر داشته باشید که برای جمع آوری سوله UBM به یک تیم با تجربه و حرفه ای نیاز دارید. همچنین ، اجرای این سوله ها می تواند با کمترین نیروی انسانی انجام شود ، زیرا می توانید تمام لوازم جانبی ساختاری را با استفاده از یک کامیون به محل مورد نظر حمل کرده و عملیات نصب را در آنجا انجام دهید.

سوله قوسی  بر اساس شکل و نوع استفاده آنها به انواع مختلفی تقسیم می شوند و ما در اینجا سه ​​نوع از آنها را معرفی خواهیم کرد

سوله UBM

انواع مختلف سوله های UBM

ساختار Q شکل (زمین به زمین)

این روش یکی از اقتصادی ترین راه های ساخت یک سوله UBM است. طراحی این نوع سوله ها به گونه ای انجام می شود که سازه ها از هر دو طرف روی زمین قرار می گیرند و به همین دلیل به عنوان زمین به زمین شناخته می شود. در این نوع سوله UBM ، نیازی به ساختن یک دیوار در اطراف نیست و ساختار نقش یک دیوار را بازی می کند و این یکی از مهمترین مزایای این روش است.

 ساختار R شکل (دیوار به دیوار)

این نوع سازه در دو طرف دیوار یا ستون قرار دارد و به دلیل قرار گرفتن این سازه بر روی دیوار به دیوار به دیوار معروف است.

 سازه t شکل (کف به دیوار)

این روش به عنوان زمین به دیوار شناخته می شود زیرا برای اجرای این روش ، سازه روی زمین از یک طرف و در طرف دیگر دیوار قرار می گیرد.

 

مزایای سوله UBM

  1. از آنجا که این سوله UBM از ورق گالوانیزه ساخته شده اند ، بسیار سازگار با محیط زیست هستند. از طرف دیگر ، استفاده از ورق های گالوانیزه مقاومت این نوع سوله در برابر زنگ زدگی و اصطکاک را به شدت افزایش می دهد.
  2.  اگر این روش را برای ساخت سوله UBM خود انتخاب کنید ، سرعت ساخت و ساز سوله تا پنج برابر افزایش می یابد. همچنین ، این نوع سوله ها برای شما اقتصادی تر خواهد بود زیرا این پروژه به سرعت کمتر تکمیل می شود ، بنابراین برای طراحی سوله قوسی خود به کارگران کمتری نیاز خواهید داشت.
  3.   از آنجا که از بالاترین کیفیت مواد در طراحی سوله UBM استفاده می شود ، این نوع سازه ها از نظر جسمی یا مکانیکی بسیار قوی هستند ، به طوری که در برابر حوادث غیرقابل پیش بینی مانند آتش ، بارش برف سنگین و طوفان تا 250 کیلومتر در ساعت آسیب نمی بینند. همچنین می تواند در برابر زمین لرزه ها تا 7 ریشتر مقاومت کند.
  4.   یکی از مزایای مهم این نوع سازه ها ، انعطاف پذیری بسیار زیاد سوله UBM است. مشتریان می توانند طول ، عرض و ارتفاع این نوع سوله ها را با توجه به دلخواه و سلیقه خود تغییر دهند. به عنوان مثال ، عرض این نوع سازه ها از 10 تا 20 متر و ارتفاع آنها می تواند بین 5 تا 12 متر باشد.
  5.  همچنین ، این نوع سوله در برابر عواملی مانند آب ، آتش یا آسیب اکسیداسیون مقاومت بسیار بالایی دارد.

 

معایب سوله UBM

  • در سوله UBM، نصب جرثقیل های سربار امکان پذیر نیست و این یکی از بزرگترین مضرات این نوع سوله ها است.
  •  محدودیت هایی در ساخت سوله UBM با دهانه ها و ارتفاعات زیاد وجود دارد.
  •  در فصلی مانند زمستان یا تابستان ، تبادل انرژی بالایی وجود دارد و این به هدر رفتن انرژی کمک می کند ، که به ضرر صاحب سوله قوسی است.
  •  یکی از اشکالات سوله UBM این است که به هیچ وجه امکان جابجایی این سوله امکان پذیر نیست زیرا هر دو ورق در کنار هم دوخته شده و ورق ها به شکل قوسی و بدون تجهیزات طراحی شده اند. آنها را نمی توان به مکانهای دیگر منتقل کرد.
  • سوله UBM را نمی توان برای برنامه هایی مانند مرغ ، دام یا دارو استفاده کرد. دلیل این امر این است که از فوم پلی اورتان برای ساخت سوله UBM استفاده شده است که می تواند بو را جذب کند و امکان ضدعفونی آنها وجود ندارد.
  •  عدم امکان استفاده از جرثقیل های پایه در هر دو طرف سوله قوسی به دلیل قوس بالای این نوع ساختار
  • عدم امکان استفاده از جرثقیل های سربار در سوله های UBM
  • باز کردن و بستن قطعات و جابجایی آن غیرممکن است زیرا هر دو ورق در کنار هم وصل شده اند و به دلیل ورق های یک تکه ای که متصل شده اند و قوس های زیادی دارند ، به هیچ وجه نمی توان آنها را جابجا کرد.
  • ابعاد باز شدن سوله UBM در این روش بسیار محدود است و در ساخت سوله با دهانه های بزرگ قابل استفاده نیست.
  • عدم امکان استفاده از سوله UBM در واحدهایی مانند بیمارستان ها یا داروخانه ها
  • یکی از مهمترین مضرات سوله UBM: استفاده از عایق پلی اورتان در سوله UBM ، که باعث می شود وزارت بهداشت اجازه استفاده از داروهای و مواد غذایی را نداشته باشد.
  • یکی دیگر از مضرات مهم سوله UBM: در برنامه هایی مانند مرغ و دام و … استفاده نمی شود. از آنجا که عایق پلی اورتان بوی زیادی را جذب می کند و همچنین به دلیل مواد آن ، میکروب ها و باکتری ها را به شدت جذب می کند و نمی تواند ضدعفونی شود.
  • با توجه به معایب ذکر شده ، در برخی موارد ، آنها توسط سازمان های سیستم مهندسی تأیید نمی شوند.
  • انحنای بیش از حد و قوس می تواند مشکل ساز باشد و پرتاب های زیادی در اطراف آن ایجاد می شود.
  • ارزانترین سوله
  • سوله قوسی امروزه در سراسر جهان در حال گسترش می باشند. این ساختار برای سوله هایی که نیازی به جرثقیل های سربار ندارند ، بسیار مناسب و بهینه است. ساخت و ساز با سرعت بالا و هزینه معقول مهمترین مزیت های سوله UBM است.
  • UBM یک سوله در چهار چرخ است که به سایت پروژه منتقل می شود و مراحل طراحی ، تولید و نصب را در محل ساخت و ساز سوله تسهیل می کند.
  •  سیستم اختصاصی UBM توسط شرکت آمریکایی MIC اختراع و ثبت شد و در سال 1994 نسل پیشرفته این دستگاه به بازار معرفی شد. این سیستم از علوم مدار یکپارچه (ریزپردازنده یکپارچه) برای ساخت سوله با فرم های خاص بدون استفاده از ستون ، آهن ، جوش ، میخ و غیره استفاده می کند.
  •  در حال حاضر ، 80 کشور جهان در زمینه های صنعت ، تجارت ، کشاورزی ، ورزش ، انبارداری و غیره با UBM تولید می کنند.
  • سوله UBM را می توان در بسیاری از مشاغل استفاده کرد. این موارد شامل ریخته گری های ورزشی ، ریخته های صنعتی ، رستوران ها و سالن های ناهار خوری است.

سوله UBM

دستگاه تولید سوله UBM

در Silo Construction ، واحد پشتیبانی ساخت و ساز UBM ، CSU مختصر ، یک دستگاه چند کاربر است که بر روی یک کامپیوتر کنترل ، ابزار تولید و موتور شکل گیری نصب شده است. برای ساخت و شکل گیری سازه های UBM استفاده می شود. این تریلر را می توان با هواپیما یا تریلر به سایت پروژه برای ساخت و نصب سازه منتقل کرد. این دستگاه از فناوری CNC ، یک ساختار گالوانیزه سبک و بادوام استفاده می کند که در سایت ساخته شده است.

برنامه نرم افزاری MIC PRO SOFT  برای سوله های UBM

در این نرم افزار ، طول و عرض سازه ، میانگین ارتفاع سازه ، ارتفاع جانبی و بارها (فشار) که وارد سازه می شود ، که شامل بار برف و میزان باد و زلزله است برگه گالوانیزه نیاز به بررسی و محاسبه دارد. Mic Pro Soft ، مانند تیم مهندسی طراحی ساختاری ، نوع پایه یا مقاومت سازه را در برابر بارندگی و سرعت باد ، با توجه به شرایط آب و هوایی و در نهایت میزان قوس مورد نیاز ساختار و طبق این پارامترها محاسبه می کند. ، طراحی ساختار. پس از تجزیه و تحلیل نرم افزار و طراحی ساختار ، دستگاه شروع به شکل دادن به پانل های ساختاری UBM می کند. این نرم افزار همچنین توانایی محاسبه و برآورد قیمت ها و هزینه ها را دارد.

نیروی انسانی در ساخت سوله UBM

 نیروی انسانی همچنین تاثیر زیادی در نصب سازه ها دارد. گروهی از 10 تا 12 کارگر و 10 تکنسین می توانند در 24 ساعت 1000 متر مربع سازه تولید کنند و در دو هفته سازه ها (UBM) را نصب کنند. سرانجام ، دستگاه ذکر شده توانایی اتصال و ساخت را دارد ، یعنی هیچ پیچ و جوش در محل اتصال پانل ها استفاده نمی شود ، اما پانل های سقف با هم متصل شده و سقف سازه را تشکیل می دهند.

 

نحوه اجرای سوله UBM

سقف و قوس سوله UBM به چند حالت زیر اجرا میشود:

  1. اجرای سوله UBM از روی فونداسیون در تراز صفر
  2. اجرای سوله UBM از روی فونداسیون با ارتفاع بیش از صفر
  3. اجرای سوله UBM بر روی ستون

 

تفاوت بین سوله های تیر ورقی و سوله UBM

اولین نکته در مقایسه این دو سوله با یکدیگر ، وزن آنهاست. همانطور که میدانید ، سوله های تیر ورق از فولاد بیشتری برای افزایش استحکام و پایداری سازه در هنگام ساخت و ساز استفاده می کنند ، بنابراین به آن یک سوله سنگین نیز گفته می شود. سوله های UBM سبک ترین نوع سوله ها هستند ، اما این بدان معنی نیست که مقاومت آنها کمتر است ، اما سوله های UBM دارای استقامت و مقاومت بسیار بالایی در برابر بارها مانند بارهای برفی و زلزله هستند و همچنین وزش باد شدید دارند.

در تجزیه و تحلیل تفاوت بین سوله های تیر ورقی و سوله UBM ، لازم به ذکر است که سوله های تیر ورقی به دلیل هزینه های زیاد ساخت و ساز (از جمله ساخت و سازهای گران قیمت ، بام و سنگ تراشی) ، نیاز به جوشکاری ساختاری ، استفاده از تیر های ورق ، که نسبتاً گران تر هستند از آنچه در سوله UBM کمتر تقاضا دارند و به دلیل استفاده از سوله های UBM در شرایط آب و هوایی مختلف ، آنها گزینه مناسب تری نسبت به سوله های تیر ورق هستند.

نصب جرثقیل در سوله قوسی امکان پذیر نیست ، زیرا به دلیل ظاهر و عدم وجود اسکلت قوی ، حفظ وزن جرثقیل در زمان طولانی امکان پذیر نیست ، و همچنین به دلیل قوس زیاد دروازه سوله از جرثقیل ها نمی توان استفاده کرد. می توان از هر دو نوع جرثقیل استفاده کرد

اما یکی از معایب و تفاوت های سوله UBM مربوط به عایق آن است. در داخل این نوع سوله ها، به دلیل پاشش عایق پلی اورتان بر روی دیوارها و سقف سوله ، اجازه بسیاری از کاربران برای این نوع سوله ها ممنوع است. از آنجا که این نوع فوم عایق به دلیل منافذ بزرگ در بافت این پوشش ، بسیاری از میکروب ها و باکتری ها را جذب می کند و به هیچ وجه قابل ضد عفونی نیست ، بنابراین برای مشاغل مانند دامپروری مناسب نیست. دارویی ، مواد غذایی و طیور مناسب نیستند و وزارت بهداشت در این نوع ریخته مجوز برای این منظور صادر نمی کند ، اما سوله های ورق های فلزی مانند این نیستند و این سوله برای همه کاربردهای مناسب است.

اما به خاطر داشته باشید که بهترین گزینه برای ساخت و ساز در دهانه ها و ابعاد بسیار بزرگ است

آنها همچنین خرپا هستند زیرا هم از نظر هزینه و هم از نظر قدرت و هم از نظر قدرت و هم از نظر قدرت برای شما بهتر خواهند بود.

تفاوت دیگر بین سوله های فلزی و سوله های UBM در این است که سوله های UBM ضعف زیادی را در برابر عوامل مکانیکی نشان می دهند ، و همانطور که متوجه شدید ، ساخت کف برای این نوع سوله ها امکان پذیر نیست و شما نمی توانید سوله را به دو طبقه تقسیم کنید. بسازید ، اما هنگام ساخت تیر های ورق ، آنها می توانند از 2 یا بیشتر طبقه ساخته شوند

سوله UBM

مزایای اسکلت فلزی در سوله ها

  • افزایش مقاومت سازه: مقاومت اسکلت فلزی نسبت وزن از سازه های بتنی بسیار بیشتر است.
  • دارای خواص یکنواختی: این خاصیت فلز باعث می شود به  میزان خواص مواد اطمینان داشت و تاثیر عوامل بیرونی روی اسکلت فلزی را کاهش می دهد.
  • دوام بسیار بالا: اسکلت های فلزی در صورتی که اصولی ساخته شده باشند نسبت به سازه های دیگر مانند سازه های بتنی مقاوم تر و طول عمر بیشتری دارند.
  • تقویت پذیری بالا: امکان تقویت قسمت هایی از سازها و یا سوله ها که با اسکلت فلزی که به دلیل اشتباهات مهندسی ضعیف و یا با استحکام کمتری ساخته شده وجود دارد.
  • شکل پذیری بالا: انعطاف فلز نسبت به مصالح دیگر بسیار بیشتر بوده و در مقابل نیروهای کششی و ضربه ای منعطف و دارای خواص شکل پذیری می باشد.
  • نیاز به فضای کمتر: اسکلت فلزی و یا سایر سازه های فلزی نسبت به سازه های بتنی به علت داشتن تیر و ستون فضای کمتری از زمین را اشغال می کند.
  • سرعت بالا در اجرا : با توجه به ساخت قطعات اسکلت فلزی در کارخانه و نصب در محل سوله مورد نظر نسبت به سازه های بتنی  سرعت بالایی در زمینه اجرا دارند.

 

قیمت سقف سوله UBM

در حقیقت ، قیمت سقف سوله UBM را نمی توان به طور دقیق محاسبه کرد. از آنجا که قیمت آن به عوامل مختلفی از جمله طول و عرض ، ضخامت ورق ، طول بار ، وزن ورق ، ارتفاع دهانه و غیره بستگی دارد. با تعیین این عوامل ، قیمت هر متر مربع تعیین می شود. می توان گفت که قیمت سقف سوله UBM نسبت به بسیاری از سقف ها و سوله ها مناسب تر و اقتصادی تر است. لازم به ذکر است که علاوه بر قیمت پایین سقف سوله قوسی، نگهداری آن نیز هزینه بسیار کمی دارد.

 

قیمت سوله UBM

با توجه به قیمت سوله UBM  ، باید گفت که به طور کلی ، این نوع سوله ها یکی از ارزان ترین سوله ها است و با نمونه های مشابهی از انواع دیگر در هزینه های تخمینی به شدت رقابت می کند.

قیمت نهایی سوله UBM  به عرض و همچنین ارتفاع دهانه سوله بستگی دارد. نکته ای که باید بدانیم این است که ارتفاع دهانه در این نوع سوله ها محدود است و می توان آن را تا ارتفاع و عرض مشخص طراحی و ساخته شد. همچنین ، ضخامت ورق گالوانیزه مورد استفاده در این نوع سوله ها عامل دیگری در محاسبه قیمت است.

 

اما اگر نیاز دارید که قیمت سوله خود را به طور دقیق تخمین بزنید می توانید با ما تماس بگیرید و اطلاعات لازم را در زمینه قیمت سوله UBM  کسب کنید.

سوله UBM یکی از سبک ترین و ارزان ترین نوع سوله است که می تواند بهترین گزینه به جای خرید یک سوله دست دوم باشد و بسیار اقتصادی تر و مناسب تر از یک سوله دست دوم است.

 

دانیال صنعت با سال ها تجربه اولین تولید کننده سوله UBM  در ایران است که پروژه های بسیاری را در سراسر کشور به اجرا درآورد و متخصص در ساخت سوله های سبک است. مشتریان عزیز که قصد ساخت یک سوله UBM یا هر سوله دیگری را دارند، می توانید با شرکت دانیال صنعت تماس بگیرید تا مهندسان و مشاوران ما بتوانند راهنمایی های لازم را به شما ارائه دهند.

شرکت دانیال صنعت آماده طراحی و ساخت انواع سوله قوسی با دستگاه های آمریکایی است.

اگر می خواهید در مورد مشخصات و ویژگی های سوله UBM اطلاعات بیشتری کسب کنید ، ابتدا می توانید از طریق شماره تماس های ذکر شده در سایت با متخصصان فروش ما تماس بگیرید و اطلاعات لازم را در مورد این نوع سوله ها و قیمت انواع مختلف  آنها دریافت کنید. 

سوله UBM | قیمت و ساخت سوله قوسی شکل