معرفی و بررسی انواع سوله

سوله چیست؟

سوله ها یک ساختار فلزی با سقف شیب دار و یک دهانه بزرگ (نسبت به ابعاد سازه) است که برای ایجاد مراکز تولید ، سالن های بدنسازی ، مغازه ها ، خدمات صنعتی ، انبارها ، مراکز پزشکی موقت و غیره استفاده می شود. قبل از آشنایی با معیارهای انتخاب ، لازم است در مورد ساختار و انواع سوله ها ، که در این مقاله مورد بررسی قرار می گیرند ، بدانید.

سیلوها سازه های فلزی شیب دار هستند که بر اساس محاسبات فنی خاص طراحی و ساخته شده اند. این نوع سازه ها در کارخانه ها ، انبارها ، تولید کنندگان هواپیما ، مزارع طیور ، سالن های بدنسازی ، فروشگاه های بخش ، تعمیرگاه ها و. واد واد استفاده شده.

 سوله ها از مؤلفه های زیر تشکیل شده است: ستون، رفتر (قاب)، پرلین (پروفیل Z)، براکت State Grad (میله محدود)، گوشه سینه بند، سایبان، دیوار پستی، پیچ.

سوله ها به روش های مختلف طراحی و ساخته می شوند.

از این رو به سازه های فلزی شیب دار که بر اساس محاسبات فنی ویژه تولید و ساخته می شوند، سوله می گویند. از این رو از سوله ها برای پوشش دهانه های بزرگ و در ساختمان های صنعتی و کشاورزی مانند کارخانه ها ، انبارها ، مزارع طیور ، آشیانه های هواپیما ، سالن های بدنسازی ، تعمیرگاه ها ، پارکینگ ها ، مزارع دام ، مغازه ها و بسیاری از مناطق دیگر استفاده می شود. لازم است توضیح دهیم که گروه بزرگی از شرکت های بزرگ و خصوصی با کمک این ساختارها توانسته اند به پیشبرد اهداف صنعتی و اقتصادی خود کمک کنند و طبق محاسبات پیش بینی شده ، قادر به توسعه و گسترش آنها شده اند. ساختمان ها در سالهای گذشته ، سیستم های ساخت و ساز خرپا در ایران بسیار متداول بودند ، اما اکنون ساخت و ساز سوله به دلیل فواید زیادی جایگزین آن شده است.

 

انواع سوله

 سوله های سبک از نظر طراحی به دلیل استفاده به صورت عمده در صنعت با سایر سازه ها متفاوت است ، به خصوص که قاب های موجود در این نوع سازه ها کاملاً متفاوت هستند و شیب دارند و دهانه های این سوله های سبک از سایر سازه ها بزرگتر هستند. با توجه به ابعاد بزرگ تیرها و ستون ها، از پروفایل های موجود در بازار نمی توان برای اجرای این ساختار استفاده کرد و آنها باید به طور جداگانه ساخته شوند که به آن تیرهای ورق گفته می شود.

انواع سوله ها به شرح زیر است:

 

سوله خرپایی

سوله های خرپایی به عنوان یکی از ساده ترین انواع سوله ها شناخته می شوند ، اما عوامل منحصر به فرد که برای ساختن آنها مشاهده می شود، این نوع سوله را از سایر سازه ها متمایز می کند. این نوع سوله از نظر مواد مورد استفاده مشابه سوله های تیرهای ورق است.

یکی از مهمترین تفاوت هایی که می توان به آن اشاره کرد این است که برای ساخت سوله های خرپایی ، محاسبات فنی با دقت بیشتری انجام می شود ، در حالی که برای ساخت سوله های قوسی ، توجه به محاسبات مهم نیست.

 ساخت این نوع سوله ها دارای مزایای بسیاری است که مهمترین آنها هزینه حمل و نقل و نصب کمتر است ، طراحی سقف آنها هم به شکل قوس و هم هشتی است. ساخت و ساز آسان و نصب راحت این سوله ها یکی دیگر از مزیت های ویژه ای که از اهمیت بسیاری برخوردار است. برای ساخت سوله خرپایی می توانیم با هر ابعاد و اندازه ای که می خواهیم، به ساخت این نوع سوله ها را طراحی کنیم.

انواع سوله

سوله تیر ورقی

سقف های این نوع سوله ها به گونه ای ساخته می شوند که شکل هشتی را به خود جلب می کنند و قطعات فولادی عمدتاً برای ساخت این سازه ها استفاده می شود. یکی از اشکالات این نوع ساختار این است که ساخت دهانه های بیش از 45 متر برای این سازه ها امکان پذیر نیست و این یکی از مضراتی است که می توان در مورد این ساختار ذکر کرد.

 یکی دیگر از معایب این نوع سازه ها که می توان به آن اشاره کرد این است که به دلیل مصرف زیاد قطعات فلزی برای ساخت این نوع سوله ها ، وزن بیشتری دارند و به دلیل ساختار بزرگ و بسیاری از قسمت های مورد استفاده برای تولید این ساختار. هزینه آن بیشتر از سایر سوله ها است. در نتیجه ، بسیاری از افراد ترجیح می دهند از سایر سازه ها برای انجام فعالیت های خود استفاده کنند.

 

سوله UBM

این نوع سوله ها از ورق های گالوانیزه ساخته شده است. از دستگاهی به نام سیمر برای اتصال ورق های گالوانیزه استفاده می شود که اجازه می دهد این ورق ها به خوبی چسبانده شوند. دهانه این نوع ساختار نباید بیش از 30 متر باشد و این محدودیت هایی را برای افرادی که می خواهند طول ساختار خود را بیشتر از این باشد ، ایجاد می کند.

 یکی از مهمترین معایب این سازه ها این است که این نوع سازه ها در برابر برف ، باران و سایر عوامل محیطی مقاومت زیادی ندارند ، بنابراین در مدت زمان کوتاه شما باید این نوع سازه ها را ترمیم کنید و این باعث می شود هزینه زیادی بپردازید.

قیمت این نوع سوله ها بسیار پایین تر از سایر سوله ها است ، اما پس از انتخاب این نوع ساختار، برای شما به صرفه نیست و توصیه می شود ساختارهایی را انتخاب کنید که بتوانید برای مدت زمان طولانی تر از آن استفاده کنید. از آن استفاده کنید

مضرات و مزایای سوله UBM به شرح زیر است:

 

مزایای سوله UBM 

  • ریخته های UBM از سرعت ساخت و ساز نسبت به ریخته های پرتوی ورق برخوردار هستند
  • UBM ریخته گری در برابر باد و برف مقاومت خوبی دارد (به دلیل قوس بیش از حد)
  • هزینه آنها پایین تر است
  • و به دلیل پوشش پلی اورتان ، عایق خوبی در گرما و سرما دارند.

 

اما نقاط ضعف سوله UBM

  • سوله UBM برای استفاده از دام و مرغ به هیچ وجه مناسب نیست ، زیرا عایق سقف این سوله از پلی اورتان ساخته شده است، که از داخل تا سقف سازه پاشیده می شود. به دلیل بافت و منافذ بزرگ، پلی اورتان به شدت بو، میکروب ها و باکتری ها را جذب می کند و نمی توان ضد عفونی کرد. بنابراین ، اگر یک بیماری به دام یا مرغ برسد ، مجبور خواهید شد ضررهای بزرگی را متحمل شوید.
  • سوله UBM به دلیل پوشش پلی اورتان و معایب آن ، وزارت بهداشت مجوز بیمارستان ، پزشکی و مصارف غذایی را به آن نمی دهد.
  • جرثقیل سربار در این سوله ها قابل استفاده نیست.
  • قوس بلند آن استفاده از جرثقیل دروازه را غیرممکن می کند.
  • سوله UBM مانند سوله خرپایی و سوله های سبک قابل جابجایی نیستند زیرا همانطور که گفته شد ، ورق ها توسط دستگاه به یکدیگر وصل می شوند و بدون آسیب نمی توانند از هم جدا شوند. همچنین ، ورق های بزرگ و طولانی دیگر قابل جابجایی نیست.
  • ممکن است پیچ های آن ها بعد از چندین سال شل شوند
  •  حتی فروش این سوله ها به عنوان زباله به هیچ وجه سودآور نیست.

سوله ubm

نحوه طراحی انواع سوله

سوله یکی از زیباترین و جالب ترین ساختارهای ساختمانی است. در این بخش سعی کرده ایم شما را با انواع سوله و نحوه طراحی سوله آشنا کنیم.

 سوله ها یک سقف شیب دار است که از جزئیات زیر تشکیل شده است: 

  • ستون
  • رفتر
  • پرلین
  • استرات
  • وال پست
  • بادبند
  • سگراد
  • سینه بند
  • پیچ و مهره
  • سایبان

 سوله ها از نظر طراحی به دلیل استفاده عمده در بخش صنعت با سایر سازه ها متفاوت است، به خصوص که قاب های موجود در این نوع سازه ها کاملاً متفاوت هستند و شیب دارند و دهانه آن ها از سایر سازه ها بزرگتر هستند. با توجه به ابعاد بزرگ تیرها و ستون ها ، از پروفایل های موجود در بازار نمی توان برای اجرای این ساختار استفاده کرد و آنها باید ساخته شوند که به آن تیرهای ورق گفته می شود.

 انواع مختلفی از سوله ها وجود دارد:

  1. سوله تک دهانه به صورت ۸
  2. سوله دو یا چند دهانه که دارای ستون مشترک به صورت ۸۸ یا ۸۸۸ یا ۸۸۸۸ می باشد
  3. سوله دو دهانه به صورت ۸۸
  4. سوله قوسی شکل
  5. سوله چند ضلعی

 

 طراحی انواع سوله

طراحی سوله های تخصصی و بسیار دقیق عوامل مهمی در طراحی است که غفلت از آنها می تواند هزینه های بیش از حد را به سازنده تحمیل کند ، که کارایی اقتصادی را زیر سوال میبرد و ممکن است قدرت و ثبات ساختار را تضعیف کند. اطلاعات زیر برای طراحی انواع سوله مطلوب است و باید در نظر گرفته شود:

  •  بار برفی و نیروی باد
  • ارتفاع جانبی سوله
  • شیب مورد نظر سقف و البته محاسبه ارتفاع تاج
  • طول دهانه عرضی
  • طول دهانه های طولی و تعداد قاب های طولی در نظر گرفته شده است
  • باید جرثقیل در طراحی سوله در نظر گرفته شود یا نه؟ (محاسبه بار پویا جرثقیل)
  • پوشش سقف مورد نظر
  • نیروی زمین لرزه
  • با توجه به مقاومت خاک منطقه مورد نظر

با دانستن اطلاعات فوق و ابعاد در نظر گرفته شده برای سوله، ما آن را طراحی خواهیم کرد ، که در نهایت به یک برنامه اجرایی تبدیل می شود و اجرا می شود.

 

اما ساخت و ساز ساختار سوله خود ماجراجویی دیگری است، از نظر سطح آن آسان است اما در داخل آن دشوار است و هنوز کار همه نیست و تیم های مهندسی ویژه ای وجود دارند که در ساخت سوله کار می کنند. مونتاژ ، تنظیم و تنظیم فریم های سوله بسیار حساس است. همیشه به خاطر داشته باشید که بریس های جانبی سوله باید به سرعت و همزمان اجرا شوند، زیرا یکی از نقاط ضعف ساختار سوله عدم ثبات آن در برابر نیروهای جانبی است که این نیروی های جانبی کنترل می شوند، اما زمان اجرای آن از اهمیت قابل توجهی برخوردار است.

 

مزایای انواع سوله

  1. ایجاد قدرت متناسب با نیازهای طراحی
  2. امکان جلوگیری از نقص ذاتی سازه های تیرورقی در سوله
  3. امکان طراحی و اجرای سازه ها با ابعاد بزرگ و بسیار مهم
  4. پایه سبک تر در مقایسه با ساختارهای مشابه
  5. سبکی قابل توجه از ساختار
  6. ایمنی بالا در برابر عوامل مخرب محیطی مانند زمین لرزه (به دلیل نسبت استحکام بالا به وزن)
  7. انعطاف پذیری بالا
  8. توانایی اجرای ساختارها با اشکال مختلف
  9. امکان استفاده از مواد مختلف در ساخت سوله ها

ساخت سوله های مدرن با استفاده از بخش های ساختمانی به اشکال مختلف امکان پذیر است. ستون های این سوله ها از بخش های مستطیل شکل H.S.S ساخته شده است و تیرها با شکل و ویژگی های زیر با توجه به الزامات فنی و سلیقه های مشتریان ارائه می شوند:

سوله قوس دار با تیر ساخته شده از بخش های دایره ای C.H.S

در این طرح ، به جای استفاده از ستون I با مقطع متغیر، ستون از بخش های ساخت و ساز H.S.S انتخاب می شود و لنگر قاب با تقویت براکت ها با افزایش سطح مقطع در دو طرف بالا کنترل می شود. تیر های موجود در این نوع قاب از یک جفت مقطع قوسی C.H.S تشکیل شده است.

زیبایی ، وزن کم ، استحکام بالا و حذف محدودیت های معماری (برآمدگی بخش هایی از ستون) ، مزایای اصلی این نوع قاب است.

انواع سوله

سوله هشتی تیر ساخته شده از بخش های دایره ای C.H.S

در این طرح از انواع سوله ، به جای استفاده از ستون I با مقطع متغیر ، ستون از بخش های ساخت و ساز H.S.S انتخاب می شود و لنگر قاب با تقویت براکت ها با افزایش سطح مقطع در دو طرف بالا کنترل می شود. تیر های موجود در این نوع قاب فریم از یک جفت مقطع C.H.S به صورت صاف تشکیل شده است.

اگر یک پنل ساندویچ را به عنوان پوشش سقف انتخاب می کنید ، لازم است به جای یک قاب قوسی از این نوع قالب استفاده کنید.

زیبایی ، وزن کم ، استحکام بالا و حذف محدودیت های معماری (برآمدگی عضله ستون) ، مزایای اصلی این نوع قاب است. 

سوله ساخته شده از بخش های H.S.S برای دهانه های 18 و 12 متر

این قاب برای سوله هایی که دارای دهانه های کوچک 12 تا 18 متر استفاده می شود. در این نوع قاب سوله ، مشخصات H.S.S با مقطع مستطیل شکل و ابعاد مشابه برای تیرها و ستون ها استفاده می شود.

سبکی، ساخت و نصب بسیار آسان و استحکام بسیار بالا، مزایای این نوع سوله است.

سوله های قوس دار با تیر ساخته شده از تیر ورق

در این طرح ، تیر قوس با مقطع متغیر و ستون H.S.S استفاده می شود. لنگر قاب در هر دو طرف در بالای ستون با تقویت براکت ها با افزایش سطح مقطع کنترل می شود.

این نوع سوله دارای راندمان و استقامت بالایی است و در بسیاری از شرایط محیطی کاربرد دارد. سهولت اجرا و محاسبه یکی از مزایای این نوع سوله ها است.

سوله ساخته شده از تیر

در این طرح از تیر با مقطع متغیر و ستون H.S.S استفاده می شود. لنگر قاب در هر دو طرف در بالای ستون با تقویت براکت ها با افزایش سطح مقطع کنترل می شود.

این نوع سوله ها دارای راندمان و استقامت بالایی است و در بسیاری از شرایط محیطی کاربرد دارد. سهولت اجرای و محاسبه یکی از مزایای این نوع سوله ها است.

سوله مرغداری

به منظور ساخت یک سوله مرغداری ، علاوه بر مطالعات مدنی دقیق ، نکات لازم برای دستیابی به هوای مناسب در محیط داخلی باید از همان آغاز ساخت سوله در نظر گرفته شود.

 در طراحی سوله مرغداری برای دستیابی به بهترین تهویه در تابستان و زمستان ، باید از دو روش تهویه تونل و حداقل تهویه استفاده شود. که در این روش سعی می شود هوای خارج کامل به درون سالن آمده باشد.

 سوله مرغداری در ابعاد مختلف ساخته می شود ، اما استاندارد ترین اندازه سالن باید 12 متر عرض و حداقل 75 متر طول داشته باشد. ارتفاع سالن را از زمین تا لبه سقف 2.5 تا 3 متر در نظر بگیرید. وسط سقف سوله باید نیم متر از لبه تا وسط سوله باشد ، به این معنی که اگر دیوار سوله 2.5 متر باشد ، ارتفاع دارد.

 یکی دیگر از موارد ساخت انواع سوله ، ساخت سرسالن است ، سرسالن فضایی برای نصب هیتر و تابلو برق است. سر سالن باید دارای دریچه های کافی برای تامین هوا هیتر داشته باشد ، همچنین هنگام نصب بخاری در راس تالار، مراقب باشید که ورودی هوای مشعل را از طریق یک لوله از سالن خارج کنید.

یکی دیگر از ویژگی های سوله مرغداری ، ساخت یک حوضچه آب است، حوضچه آب در هر دو طرف ورودی هوا برای خنک کردن هوای گرم تابستان استفاده می شود.

 ناحیه اطراف حوضچه با حصار پوشانده شده و پوشال روی نرده ها نصب شده است.

 در داخل حوض آب یک گودال با ابعاد 80 در 80 سانتی متر و عمق یک متر وجود دارد ، یک پمپ آب در داخل این قسمت نصب می شود و آب را به بالای پوشال ها پمپ می کند.

در بالای پوشال ها ، آب از شبکه ها به کل سطح پوشال ها منتقل می شود و سطح پوشال را مرطوب می کند.

در بعضی از مزارع طیور ، برای توزیع یکنواخت تر هوا در سالن ، سر سالن در یک طرف سالن می سازند و یا سالن در مرکز ساخته شده است.

سوله سالن ورزشی

همانطور که گفتیم سوله یک ساختار شیب دار است که از قطعات فلزی نیمه سنگین و سنگین ساخته شده است. با توجه به ساختار قوی و پوشش گسترده و اقتصادی ، برای ساخت سوله های کارخانه ، سوله کارگاه ، سوله هواپیما ،سوله های سالن ورزشی ، سوله های پرورش دام ها و طیور ، سوله های کشاورزی ، صنایع تبدیل ، سوله های انبار، سوله های صنعتی و به طور کلی به طور مستقیم یا غیرمستقیم در مجتمع های اقتصادی استفاده می شود.

انواع مختلفی از سوله های ورزشی وجود دارد ، از جمله: سوله های دهانه باز به صورت 8 ، سوله های دوتایی یا چند دهانه با ستون های مشترک به شکل 88 یا 888 یا 8888 ، سوله های قوس دار، سوله های چند ضلعی

اما در حال حاضر طراحی و ساخت و ساز بر اساس صنایع نیاز و فرآیندهای کاری با تحقیقات تخصصی و مطالعات مطابق با آن فعالیت انجام شده است تا بالاترین راندمان در سرمایه گذاری و تولید را داشته باشد.

استفاده از سوله در زمینه های اقتصادی امروز چنان پیشرفته است که می توان آن را پناهگاه تولید و صنعت نامید ، زیرا اولین نیاز به یک روند اقتصادی و تولید ، داشتن مکانی برای جمع آوری و قرار دادن آن امکانات در یک مجتمع است. 

سوله سالن انبار

از این سوله برای استفاده از انبار با اتصالات پیچ و مهره و نقاشی ساخته شده است. با توجه به ستون های میانی ، وزن ساختار سوله کاهش یافته و قیمت سوله بسیار مقرون به صرفه شده است. پوشش کف سوله از بتن نرم ساخته شده است که با مسلح کردن آن با میلگردهای مناسب و کفپوش فنی ، قدرت خود را افزایش داده است. بدنه و سقف سوله از پانل ساندویچ پلی اورتان ساخته شده است که باعث می شود عایق سبک تر ، حرارتی و صوتی و بسیاری از مزایای دیگر استفاده از پانل ساندویچ در سوله باشد.

سوله سالن اجتماعات

ساخت سالن های اجتماعات با استفاده از ابزارهای سبک و بادوام در انجمن های علمی ، دانشگاهی ، حرفه ای ، شوراها و… استفاده می شود.

طراحی، تولید، اجرای و نصب سازه های مختلف سالن اجتماعات یکی از مهم ترین قدم ها در ساخت سوله سالن اجتماعات است.

انواع سوله

نحوه اجرای سقف انواع سوله

انواع سقف سوله در پروژه های مختلف در سراسر کشور هنوز آماده اجرا است. امروزه انواع سقف ها در انواع مختلف سوله ها و سازه ها با بالاترین کیفیت و سریعترین خدمات در حال انجام است.

 اجرای کامل سقف های قوسی و شیبدار ، سوله ها و سازه های فضایی.

تعمیر و جایگزینی، آب بندی تمام سقف های شیروانی و سوله و سازه های فضایی ، با زیرساخت ها، جوشکاری، قوطی کشی، طراحی و محاسبه و نگهداری در صورت لزوم

آماده ارائه خدمات در سراسر کشور ، در بنادر جنوبی ، در جزایر و کشورهای اطراف خلیج فارس

 

برای پوشاندن سقف ریخته می توانید از موارد زیر استفاده کنید: 

  1. پنل ساندویچ سقف
  2. ورق گالوانیزه رنگی و فایبرگلاس
  3. ورق گالوانیزه ساده و فایبرگلاس

 

معیارهای انتخاب انواع سوله

انتخاب انواع سوله از بین سوله ها یکی از تصمیمات مهم در زمینه تولید است. نظرات مشاوران املاک و مستغلات یا فروشندگان سوله ممکن است تا حد زیادی حقیقت را نگویند ، بنابراین انواع سوله را شخصاً و با دانش شاخص های مؤثر بررسی کنید.

 اولین معیار محل سوله

پارامترهای زیر در انتخاب محل سوله تاثیرگذار است:

 فاصله تا نقاط استراتژیک

فاصله محل تولید از تامین کنندگان مواد اولیه یا خریداران محصولات می تواند تاثیر قابل توجهی در فرآیندهای تجاری و هزینه های متغیر داشته باشد.

سر و صدا یا آلودگی محیط زیست

اگر تجهیزات یا فعالیتهای شما باعث ایجاد سر و صدا یا آلودگی محیط زیست می شود ، وضعیت همسایگان و امکان صدور مجوز در منطقه را بررسی کنید.

مناطق متمرکز

تولید کنندگان غالباً روی مناطق خاص تمرکز می کنند و بیشتر مشتریان برای دریافت خدمات یا محصولات به همان مناطق می آیند. حتماً شرایط تولید را در مناطق متمرکز بررسی کنید.

 امنیت و محافظت

تجهیزات و مواد اولیه موجود در سوله تولید بخش مهمی از سرمایه شما است. به امنیت منطقه توجه کنید. بهتر است یک سوله را در یک شهر معتبر صنعتی خریداری یا اجاره کنید تا از امنیت آن با نظارت و دوربین های مدار بسته اطمینان حاصل کنید.

وضعیت قطع برق

منابع انرژی ضروری ترین پیش نیاز برای مشاغل تولیدی است. مطمئن شوید که قبل از تهیه  انواع سوله، برق موجود در منطقه پایدار است. قطع برق تولید شما را متوقف می کند و بی ثباتی فعلی به تجهیزات شما آسیب می رساند.

مسیرهای ترافیکی

اگر وسایل نقلیه سنگین برای حمل و نقل مواد اولیه یا محصولات مورد نیاز است ، این امکان را در جاده های منتهی به سوله بررسی کنید.

 

ابعاد انواع سوله

حداقل مساحت قابل استفاده را می توان با توجه به نحوه چیدمان تجهیزات ، فضای مورد نیاز برای ذخیره سازی و .. محاسبه کرد. منطقه محاسبه شده را با 1.6 ضرب کنید تا قابل اطمینان تر شود و اجازه گسترش تجارت را بدهد. (حداقل مساحت سوله باید برابر با منطقه پایه باشد)

 در مرحله بعد ، بررسی کنید که ابعاد دهانه برای ورود و خروج مواد اولیه ، کامیون ها ، تجهیزات و محصولات نهایی مناسب است. همچنین ، در صورت نیاز به استفاده از جرثقیل سربار یا دروازه ، مناسب بودن ارتفاع را بررسی کنید. (به دلیل فاصله محور جرثقیل از سقف و حداکثر ارتفاع مفید قلاب).

 برای فعالیت هایی که گرمای زیادی ایجاد می کنند (مانند تولید ذغال چینی) ، بررسی کنید که شرایط خروج دود و گرما فراهم باشد.

 

امکان استفاده از جرثقیل سقفی در انواع سوله

در سوله های تیر ورق و سوله های خرپایی ، در صورت مشاهده ضرایب طراحی برای ستون ها ، می توان از جرثقیل های سقفی استفاده کرد. به عبارت دیگر ، سوله شما ممکن است یک سوله تیر ورق یا سوله خرپایی باشد، اما توانایی نصب جرثقیل های سربار را ندارد یا از ظرفیت مورد نظر شما پشتیبانی نمی کند.

سوله

معیار چهارم وجود یک شاخه برای برق سه فاز

بیشتر تجهیزات تولیدی نیاز به برق سه فاز (صنعتی) دارد. فروشندگان ممکن است ادعا کنند که امکان تبدیل یک فاز به سه مرحله به سه فاز امکان پذیر است ، اما به خاطر داشته باشید که این روش از شدت جریان محدودی برخوردار است و اغلب برای فعالیت های صنعتی مناسب نیست.

 

بنابراین ، وجود یک شاخه قدرت سه فاز یا شرایط دریافت آن برای انواع سوله انتخاب شده را بررسی کنید.

 

کف سوله

علاوه بر سطح و صاف بودن کف سوله ، کفپوش مورد استفاده نیز بسیار مهم است. اگرچه ممکن است از سوله های سیمانی در سوله های کم هزینه استفاده شود ، اما پوشش کف در انواع مواد ، کارکردها و ظواهر موجود است.

 در سوله های خودروسازی ، تراشکاری ، تولید قطعات صنعتی ، انبارهای لوازم خانگی ، کارخانه های فلزی و غیره که به استانداردهای بهداشتی خاصی احتیاج ندارند ، کفپوش بتنی سخت گزینه خوبی است.

 کفپوش اپوکسی یکی از مواردی است که می تواند در سوله های لوازم آرایشی ، سوله های بیمارستان ، سوله تولید مواد غذایی و به طور کلی هر فعالیتی که نیاز به رعایت استانداردهای GMP یا بهداشت محیط دارد، استفاده شود. این کفپوش ها نه تنها ضد باکتریایی هستند، بلکه در انواع مختلفی مانند ضد اسید ، ضد الکترواستاتیک و صنعتی نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

در مواردی که کف سوله اختلاف درجه حرارت زیادی را تجربه می کند یا ضد باکتریایی است ، مانند یخچال های گوشتی، لبنیات و کفپوش پلی اورتان گزینه های خوبی هستند.

دیوارها و سقف سوله

دیوارها و سقف سوله می تواند از پانل های ساندویچ پلی یورتان و پانل های ساندویچ دیواری ، ورق گالوانیزه ساده یا رنگی (با فایبرگلاس) ، آلومینیوم، آلوزینک یا حتی ساخته شده از آجر یا سیمان باشد.

پانل های ساندویچ از دو لایه ورق فلزی تشکیل شده است که بین آنها پلی اورتان ، EPS ، پشم شیشه یا عایق XPS استفاده می شود و در ضخامت های مختلف قابل استفاده است. به طور کلی ، به دلیل دو لایه پانل های ساندویچ و مونتاژ آسان آنها در کنار هم ، دیوارها و سقف های ساخته شده با این روش از کیفیت خوبی برخوردار هستند.

 

حتما به مواد دیوارها و سقف انواع سوله توجه کنید. اگر در قسمت هایی از دیوارها یا سقف گرمای زیادی وجود دارد، استحکام پوشش های مورد استفاده را بررسی کنید ، یا از روکش هایی استفاده کنید که در صورت مهم بودن بهداشت محیط، استانداردهای مراکز بهداشتی را رعایت کنید.

 

معرفی و بررسی انواع سوله