اجرای سوله بتنی

سوله بتنی

سوله ها جزو محدود سازه هایی هستند که به واسطه تنوع بالا و طراحی هوشمندی که دارند، می توانند نیاز های اساسی صنعتی و غیر صنعتی کارفرمایان را جبران کنند. اگر سری به بازار های اصلی این حوزه بزنید، با سوله های مختلفی مواجه خواهید شد که هر یک دارای ویژگی های مجزایی هستند. سوله بتنی یا سنگین، درواقع قدیمی ترین نوع سوله است که به سبب مزیت هایی که دارد، استفاده از آن هنوز هم رایج است. سوله های سنگین طراحی ساده ای داشته، و وزن بالایی را به خود اختصاص می دهند.
تیر آهن و بتن، بیشترین و اصلی ترین ماده اولیه این نوع سوله را تشکیل می دهند به همین خاطر است که وزن این سازه به نسبت دیگر سوله ها به مراتب بیشتر است. سوله های سنگین مقاومت بالایی را به خود اختصاص می دهند. جالب است بدانید که گذر زمان نه تنها نمی تواند تاثیر چندانی بر میزان استحکام این سازه بگذارد، بلکه میزان محکمی آن را نیز افزایش می دهد. وزن بالا و طراحی ساده این نوع بنا سبب می شود استفاده از سوله های فلزی با استقبال بیشتری رو به رو شود. با این حال برخی از حوزه های کاری تنها به واسطه یک سوله بتنی تکمیل می شوند.

 

اجرای سوله بتنی

اگرچه سوله های بتنی دارای طراحی ساده تری به نسبت دیگر سازه ها هستند، اما روند تولید آنها همانند دیگر سوله ها پروسه دقیق و حساسی را طی می کند. به طور کلی برای اجرای سوله بتنی، مراحل زیر باید طی شود:

  1. کسب مجوز های ساخت سوله بتنی
  2. تهیه زمین سازه
  3. پروسه آماده سازی خاک و از بین بردن موانع
  4. اجرای فرایند فونداسیون
  5. بتن ریزی
  6. کار گذاری ستون ها
  7. تولید قطعات کلی سوله توسط شرکت سازنده
  8. بارگیری و حمل قطعات به محل نصب
  9. نصب ستون ها و مهاربند ها
  10. شاقول سازی و گونیا کردن زوایا
  11. نصب رفتر ها بر روی ستون ها
  12. تکمیل اسکلت به واسطه لاپه، استرات و پرلین
  13. تکمیل پوشش بتن به واسطه بتن و پروفیل
  14. نصب ساندویچ پانل های دیواری و سقفی
  15. بهره برداری از سوله

 

ساخت سوله بتنی

 

قیمت سوله بتنی

به طور کلی می توان گفت قیمت سوله های بتنی از نوع فلزی آنها به مراتب بیشتر است، چرا که مصالح مصرفی آن بیشتر بوده، و روند ساخت آن نیز با سرعت کمتری دنبال می شود. قیمت سوله بتنی به عوامل گسترده ای بستگی دارد، به همین خاطر است که نمی توان بهای دقیقی را برای آن تخمین زد.
واضح است که هر چه ابعاد و ارتفاع سوله ساخته شده شما بیشتر باشد، بهای تمام شده آن نیز بیشتر خواهد بود، از سویی دیگر استفاده از متریال درجه یک بازار نیز می‌ تواند تا حدی این بهای تمام شده را افزایش دهد. در ادامه این مطلب برخی از محرک هایی که می‌ توانند سبب نوسان قیمت سوله بتنی شوند، درج می شود.

  • طراحی سوله
  • نوع فونداسیون
  • نوع دیوار و میزان ضخامت
  • هزینه های نیروی کار انسانی
  • هزینه های کسب مجوز

اگر برای ساخت سوله تان از مجموعه ای کمک بگیرید که به عنوان یک سازنده برتر شناخته شده باشد، بی شک هزینه های پرداختی شما تا حد زیادی کاهش پیدا می کند. یکی از مهمترین مشخصات یک مجموعه برتر حفظ دو مزیت کیفیت و مقرون به صرفه بودن در کنار یکدیگر است.
بر طبق نظر بسیاری از کارشناسان، دانیال صنعت یکی از برجسته ترین سازندگان است که در حوزه تولید سازه های سبک و سنگین صنعتی فعالیت می کند. این مجموعه می تواند با بهره گیری از دانش و تجربه خود، ایمن ترین سازه ها را در کمترین زمان ممکن به بهره برداری برساند. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این مجموعه و استارت همکاری با آن، می توانید به اطلاعات درج شده در وبسایت مراجعه کنید.

 

کاربرد سوله بتنی

استفاده از سوله های بتنی در مناطقی که جوی مرطوب دارند بیشتر است، چرا که این نوع سوله مقاومت مطلوبی در برابر رطوبت دارد. برخی از مهم ترین کاربرد های سوله سنگین عبارت است از:

اجرای سوله بتنی

سوله بتنی پیش ساخته

به طور کلی یک سوله بتنی پیش ساخته، سازه ای است که به واسطه اجزای بتنی پیش ساخته تولید شده است. این اجزای پیش ساخته با ظاهر ماژول هایی با اندازه های از پیش تعیین شده در کارخانه تولیدی سازنده سوله ساخته شده و پس‌ از بارگیری و حمل در نقطه مد نظر نصب می شوند.
هنگامی که از یک سازه بتنی پیش ساخته استفاده کنید،‌ نیازی به انجام پروسه قالب بندی ندارید که همین امر می تواند سبب کاهش مصرف بودجه و هزینه باشد. علاوه بر آن این سوله های پیش ساخته وزن کمتری را به خود اختصاص داده،‌ و مقاومت بی نظیری را در برابر بار و بلایای طبیعی از خود نشان می دهند. لازم به ذکر است که این گونه سازه ها، می توانند استارت خوبی برای رسیدن به پروژه های بزرگ صنعتی، مسکونی و تجاری محسوب شوند.

 

تفاوت سوله بتنی و فلزی

با اینکه هر دوی این سوله ها ممکن است در نهایت کاربردی یکسان را به مخاطب ارائه دهند، نمی توان از تفاوت های بارز این دو چشم پوشی کرد، برخی از مهم ترین تفاوت های سوره بتنی و فلزی عبارت است از:
مدت زمان ساخت سوله فلزی از بتنی کمتر است
هزینه ساخت سوله بتنی از فلزی بیشتر است
وزن سوله بتنی از فلزی بیشتر است
سوله های سنگین طراحی های ساده تری به نسبت سوله های فلزی دارند
برای ساخت سوله سنگین به زمان و مواد اولیه بیشتری نیاز است
سوله سنگین مقاومت بهتری در برابر حرارت دارد
بر خلاف سازه فلزی، سوله بتنی می‌ تواند به راحتی در برابر حرارت مقاومت کند

 

مزایای سوله بتنی

مزیت های سوله بتنی تا به امروز توانسته اند آمار استفاده از این سازه را حفظ کنند، برخی از اصلی ترین مزیت های این حوزه عبارت است از:
دوام بالا
استحکام مناسب
تعمیر و نگهداری کم
ضد آفات
مقاوم در برابر حرارت
مقاوم در برابر رطوبت

سوله بتنی

معایب سوله بتنی

سوله بتنی از آن دست سازه هایی است که معایب برجسته ای را هم به خود اختصاص می دهد، برخی از این عیوب به شرح زیر هستند:
داشتن هزینه های بالا
تحرک و جا به جایی محدود
نیاز به حضور متخصص در پروسه طراحی، ساخت و نصب
سرعت اندک اجرا
عدم دسترسی به طراحی های متنوع
داشتن محدودیت در ابعاد دهانه
بالا بودن وزن سازه

اجرای سوله بتنی