ساخت سوله انباری

ساخت سوله انباری

به طور کلی سوله ها سازه های سبکی هستند که به منظور فعالیت های صنعتی و غیر صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند، یکی از مهم ترین فاکتور ها برای موسسات تولیدی ساخت سوله انباری است، چرا که شرکت های تولیدی همواره نیازمند مکانی مشخص به منظور انبار کردن محصولات شان هستند.

یک سوله می تواند مکان مناسبی به منظور انبار کردن کالاهای تجاری یا مصرفی یک کارخانه باشد چرا که فاکتور های ایده آل یک انباری صنعتی در آن یافت می شود

یکی از نکاتی که در ساخت سوله انباری باید به آن توجه کرد چگونگی طراحی داخلی و نظم سوله است، چرا که داشتن نظم سبب می شود افراد به راحتی بتوانند با توجه به کد گذاری محصولات به آنها دسترسی داشته باشند.

به طور کلی انواع سوله انبار به سه دسته ی خرپایی، تیرورقی، و UBM دسته بندی می شوند که ضرورت استفاده شان عموما در انبار کردن اقلام کشاورزی و یا کالاهای تجاری خلاصه می شود.

ابعاد سوله های مختلف با توجه به نوع کاربری آنها بسیار متفاوت است، اما این سوله ها در مقایسه با کالاهای مشابه حوزه های دیگر از ساختار بسیار ساده ای پیروی می کنند که به همین علت پروسه ساخت آن به سرعت انجام می شود.

از آنجایی که انبار مکانی مشخص برای قرار دادن انواع کالا هاست، ضرورتی در استفاده طراحی های پیچیده برای ساخت آن وجود ندارد، بلکه پیروی از یک الگوی ساده می تواند از هر لحاظ به نفع سازنده آن به اتمام برسد.

ویژگی هایی همچون نصب در محل، جا به جایی سوله و ارتقای سازه از جمله مزیت های همیشگی انواع سوله ها هستند، مزایای نام برده در سوله های انباری بیش از سازه های مشابه یافت می شوند.

 

هزینه ساخت سوله انباری 

یکی از متداول ترین سوال هایی که صاحبان سرمایه نسبت به دانستن آن کنجکاو هستند هزینه ساخت سوله انباری است، با توجه کاربرد انبار در فعالیت های صنعتی به هیچ وجه نمی توان نسبت به دایر کردن آن صرف نظر کرد، اما با در نظر گرفتن معیار هایی می توان هزینه های مصرفی آن را کاهش یا افزایش داد.

سوله انباری

عوامل موثر در هزینه ساخت سوله انبار

یکی از عواملی که به طور مستقیم در کاهش یا افزایش هزینه ساخت سوله تاثیر می گذارد، مساحت سوله است، به طوری که با افزایش متراژ سازه هزینه های آن تا حد قابل توجهی بیشتر می شود، واضح است که سوله های بزرگ نیازمند اسکلت هایی با مقاومت بالا تر هستند، در نتیجه میزان فولاد مصرفی بیشتر شده و هزینه های پرداختی آن نیز به طور چشمگیری افزایش پیدا می کند.

فارغ از متراژ اشغال شده توسط انبار، محل احداث آن نیز جزو معیار های تاثیر گذار این عرصه است به طوری که عواملی مانند جنس خاک و تراکم خاک می تواند هزینه های ساخت فونداسیون سوله را افزایش دهد، علاوه بر آن فاصله بیش از حد انبار و کارگاه جزو اشکالاتی به شمار می رود که مانع صرفه جویی در سرمایه می شود.

در نهایت متریال به کار رفته در ساخت سوله تعیین کننده هزینه های نهایی هستند چرا که متقاضی می تواند از انواع مختلفی مصالح با درجات کیفی متفاوتی استفاده کند که هر کدام قیمت متفاوتی داشته باشند.

اگر در همان ابتدا هدف از ساخت سوله به درستی مشخص شود، معیار هایی همچون متراژ، طراحی، و میزان مصالح مصرفی با توجه به هدف، به درستی تعیین می شوند که ایجاد این تعادل می تواند مانع از بروز هزینه های اضافی شود.

 

قیمت ساخت سوله انباری 

با نگاهی کلی می توان گفت که قیمت ساخت سوله انباری بر حسب متر مربع محاسبه و تعیین می شود، به همین علت نمی توان به طور دقیق یک معیار عددی را برای سوله های مختلف با متراژ های مختلف بیان کرد.

سه فاکتور متراژ، وزن و قیمت ارتباط مستقیمی با یکدیگر دارند، به زبان ساده تر هر چقدر دهانه سوله گسترده تر باشد نیازمند فولاد و مصالح بیشتری است، هنگامی که میزان استفاده از مصالح افزایش پیدا می کند وزن سازه بالاتر رفته، و در نتیجه قیمت آن نیز بیشتر می شود.

در نظر گرفتن تمامی ابعاد یک سوله استاندارد ملزم داشتن محاسبات دقیقی است، اگرچه رعایت تمامی این محاسبات موجب افزایش قیمت سوله می گردد، اما بهره گیری از یک طراحی غیر استاندارد به بهانه کاهش قیمت در دراز مدت می تواند موجب بروز خسارتهای بزرگی شود که کاهش قیمت سوله را در ابتدا زیر سوال ببرد.

با این حال قیمت ساخت سوله انباری بسیار به صرفه تر از ایجاد سازه های ساختمانی در کارخانه هاست، بنابراین بهتر است این سوله ها با در نظر گرفتن تمامی معیار های کیفی ساخته و بهره برداری شوند تا علاوه بر مفید واقع شدن، عمر متناسبی داشته باشند.

ساخت سوله انباری

مزایای ساخت سوله انبار

واضح است که نقش اصلی یک انبار در فضایی صنعتی، نگهداری اقلام متعدد به علاوه‌ ی سازماندهی کالاهای های موجود است، اما مزیت های ساخت سوله انبار در موارد ذکر شده خلاصه نمی شود، بلکه وجود سازه ای این چنینی علاوه بر تمامی مزیت های فوق سبب افزایش ارزش موقعیت ملک نیز می شود.

اگر یک انبار با توجه به تمامی قواعد قانونی ساخته و بهره برداری شود می تواند تا حد بسیار زیادی از دخالت ارگان های مربوطه جلوگیری کرده و مانع بروز مشکل از سمت‌ مراجع نظارتی شود.

از جمله مزیت های ساخت و استفاده از سوله انبار می توان به موارد زیر اشاره کرد: 

  • داشتن امنیت بالا
  • امکان کسب درآمد به واسطه اجاره انبار
  • تنوع ظرفیت انبار
  • دسترسی آسان 
  • محافظت از کالا در برابر عوامل فرسایشی (باد، باران و غیره) 
ساخت سوله انباری